Overleg gebruiker:Dutchwriter

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Dutchwriter

Binnenkort meer.


Hallo Dutchwriter,
Ik heb je berichtje over Stichting OUT! gezien op mijn overlegpagina.

Allereerst wil ik opmerken dat je er niet te snel van moet schrikken dat je bijdrage zo snel is voorgedragen voor verwijdering. Er komen dagelijks massa's stukjes over allerlei clubs en clubjes binnen, en bij twijfel worden die vaak door iemand aangemeld voor verwijdering. Dan geven we onszelf (en het artikel) twee weken om te bespreken en eventueel aan te passen.

Als een stuk over een organisatie wordt bijgedragen door een lid of medewerker van van diezelfde organisatie wordt het al snel verdacht van 'reclame'.

Ik heb wel wat tips en adviezen voor je.

Om te beginnen enkele nuttige links:

Dan nog enkele details:

  • Het is gebruikelijk om toevoegingen op overlegpagina's onderaan die pagina te plaatsen, tenzij je reageert op een eerder geplaatse opmerking, dan zet je je reactie daaronder.
  • Het hoogste niveau van tussenkopjes wordt met '==' aangegeven. Jij gebruikte een nog hoger niveau (met 1 'is-teken'). Die tussenkopjes krijgen dezelfde lettergrootte als de paginatitel en dat is niet de bedoeling.
  • Je hebt al je wijzigingen gemarkeerd als 'kleine wijziging'. Het is de bedoeling dat je wijzigingen waarbij je iets inhoudelijk toevoegt aan of verwijdert van een pagina niet markeert als kleine wijziging, zelfs als het maar een paar woorden is. De 'kleine wijziging' markering is bedoeld voor correcties van spelfouten, layout, slordige formulering en dergelijke. Het verschil is zichtbaar in de lijst met Recente wijzigingen.

Ik zal straks nog eens kritisch naar het artikel Stichting OUT! kijken (misschien morgen pas) en mijn reacties op de overlegpagina van dat artikel plaatsen.

Heb je nog meer vragen, dan kun je terecht op mijn overlegpagina of op Help:Helpdesk.


Ik heb ondertussen (zoals beloofd) nog eens flink kritisch naar het artikel Stichting OUT! gekeken. Hier en daar heb ik wat aangepast, en verder vind je mijn reactie op Overleg:Stichting OUT!.