Overleg gebruiker:Encyclopedianeerlandia

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 8 jaar geleden door Dqfn13 in het onderwerp Jehova
Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 28 sep 2015 22:26 (CEST) POV op Jehovah's getuigen
  2. 28 sep 2015 22:26 (CEST) POV op Sekte

Jehova[brontekst bewerken]

Hallo gebruiker,

U heb gisteren teksten geplaatst in het artikel Jehovah's getuigen die niet neutraal waren. Deze teksten zijn daardoor, en omdat die pagina verwijst naar Jehova's getuigen, allemaal teruggedraaid. Wikipedia is een encyclopedie waarbij de teksten voor iedereen neutraal moeten zijn. Teksten als Ze doen hun best om Jezus Christus na te volgen en zijn er trots op christenen genoemd te worden zijn niet neutraal en kunnen ook niet bewezen worden middels een bron. Mocht u hier vragen over hebben, stel die gerust hieronder, of op de helpdesk.

Ik heb ook een vervelendere mededeling: mocht u door blijven gaan met het toevoegen van niet neutrale teksten, dan kan het zo zijn dat uw bewerkingsrechten u (tijdelijk) ontnomen worden. Ondanks dit nieuws wil ik u toch een hele fijne dag wensen en ik hoop ook dat u veel plezier zult beleven aan het bewerken van Wikipedia. Dqfn13 (overleg) 29 sep 2015 09:47 (CEST)Reageren