Overleg gebruiker:Freaky Fries

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoekenNS-wandelingen[bewerken]

Pelgrimspad Amstel-Drechtkanaal.JPG

Beste Freaky Fries

Inzake NS-wandelingen wijzigingen

Ondergetekende werkt bij Stichting Wandelnet de organisatie die de NS-wandelingen onderhoudt en ontwikkelt voor de NS. De Wikepediapagina was jarenlang niet bijgehouden en zeer verouderd. Als organisatie willen we deze en ook andere pagina's over de Lange Afstands Wandelpaden up to date brengen. Wilt u daarom zo vriendelijk zijn de gewijzigde tekst weer terug te zetten?

Vriendelijke groet

André Wilbers namens Stichting Wandelnet. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Wanderlnet (overleg · bijdragen) 22 mei 2017 09:08‎

Dag André, zoals op uw overlegpagina ook aangegeven: "Ja, u corrigeert waarschijnlijk verouderde informatie, maar u haalt ook erg veel informatie die niet verkeerd is weg. Dat is onwenselijk". U bent vrij informatie te actualiseren, maar het is niet de bedoeling overige informatie te verwijderen. Groet, Pompebled.svg Freaky Fries (Overleg) 22 mei 2017 11:13 (CEST)
Als aanvulling. Wikipedia is een encyclopedie en bevat onder andere historische gegevens. De pagina is dan ook niet bedoeld als reclamefolder of promotieruimte. Zie ook WP:NIET. Groet, Pompebled.svg Freaky Fries (Overleg) 22 mei 2017 11:20 (CEST)