Overleg gebruiker:Freaky Fries

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Diensten met Belangstellenden[bewerken]

Hallo FF,

Na wat wijzigingen, mede geholpen door de diverse commentaren, lijkt het artikel me nu wel E-waardig? Op de lijst is ook maar 1x "voor verwijdering" vermeld, dus ik hoop dat het artikel in deze vorm kan blijven. Eventuele suggesties zijn natuurlijk welkom.

Groeten, ghdefouw – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Ghdefouw (overleg · bijdragen) 27 mrt 2017 11:51

Dag Ghdefouw, Ik heb het artikel genomineerd. Vervolgens wordt het artikel beoordeeld door een moderator. Het artikel is ondertussen verwijderd onder vermelding van: "NE - locale organisatie die kerkelijke activiteiten ontplooit; geen encyclopedische relevantie". Ook de moderator vond het onderwerp blijkbaar niet relevant voor Wikipedia. Mocht u het niet eens zijn met de beslissing, kunt u hier een terugplaatsverzoek indienen. Ik geef u echter niet heel veel kans, aangezien het onderwerp eerder om dezelfde reden werd verwijderd. Groet, Pompebled.svg Freaky Fries (Overleg) 27 mrt 2017 12:03 (CEST)

Freaky Fries, doe mee aan de discussie over de toekomst van onze beweging[bewerken]

Beste Freaky Fries,

Misschien heb je er al iets over opgevangen: momenteel is er een grote strategiediscussie aan de gang in de Wikimedia-beweging om te antwoorden op de vraag "Wat willen we samen bouwen of bereiken over de komende 15 jaar?". Vele Wikimedianen over verschillende projecten en talen zijn nu mee aan het discussiëren over wat onze prioriteiten moeten zijn voor de volgende 15 jaar als beweging: wat zal ons sneller doen groeien over de volgende 15 jaar? Wat is het belangrijkste dat we samen kunnen doen gedurende de komende 15 jaar? Wat zal ons verbinden en inspireren als beweging de komende 15 jaar? Dit zijn enkele deelvragen die iedereen momenteel mee probeert te beantwoorden.

Ook jouw mening telt. De stem van iedereen telt; of je nu een moderator bent of bijvoorbeeld enkel wat spellingfouten verbetert. Aarzel niet en doe mee aan de discussie in het Nederlands op Wikipedia:Strategie 2017.

Je kunt ook de discussie en informatie in het Engels of in andere talen bekijken. Hier zijn nog enkele nuttige links:

Aarzel niet mij te contacteren indien je vragen hebt. Met vriendelijke groeten, Robin (WMF) (overleg) 27 mrt 2017 20:30 (CEST)