Overleg gebruiker:Fugu~nlwiki

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Sietske

Hoi Fugu,

Welkom op wikipedia! Leuk dat je mee wilt doen om deze encyclopedie tot een succes te maken! Ik heb je artikel over Stacker zojuist met interesse gelezen en een beetje aangepast aan de standaarden zoals die hier op wikipedia gehanteerd worden. Ik zal hieronder even opsommen wat ik gedaan heb en waarom; de tips kunnen wellicht van pas komen wanneer je meer artikelen voor wikipedia gaat schrijven:

  1. De titel van het artikel hoeft maar één keer dikgedrukt te staan in het artikel. Dat kan inderdaad door het artikel rechte haken mee te geven, maar ook door drie aanhalingstekens vóór, en drie aanhalingstekens ná het woord te plaatsen.
  2. Je hoeft een woord dat meerdere keren in de tekst voorkomt, maar één keer naar een andere pagina te laten verwijzen. Dat is voldoende; Bijvoorbeeld bij het woord "ephedra" heb ik de interne link de tweede en de derde keer verwijderd.
  3. Ik twijfelde over de bewering "één van de populairste afslankprodukten ooit", en heb hem dus anders opgeschreven. Misschien heb je helemaal gelijk hoor, maar zou je er dan ook een bron bij kunnen vermelden waar dat uit blijkt? Zoals het er nu stond, kwam het op mij wat "reclame-achtig" over.
  4. Ik heb onderaan een categorie aan het artikel toegevoegd, zodat het artikel tussen andere soortgelijke artikelen te vinden is.

Mocht je nog vragen hebben, reageer gerust op mijn overlegpagina, of stel een vraag aan alle wikipedianen tegelijk op de help:helpdesk.

Groetjes, Sietske Reageren? 8 sep 2006 13:19 (CEST)Reageren

Uw gebruikersnaam wordt gewijzigd[brontekst bewerken]

18 mrt 2015 05:12 (CET)

Gebruikersnaam gewijzigd[brontekst bewerken]

21 apr 2015 23:07 (CEST)