Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Luckybee~nlwiki

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 9 jaar geleden door Kleuske in het onderwerp Slag bij Poitiers (732)
Waarschuwing

Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen.

Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 25 mrt 2015 12:50 (CET) Aanhoudend geklier in artikel Slag bij Poitiers (732)
  2. 25 mrt 2015 13:09 (CET) Doorgaan

Uw gebruikersnaam wordt gewijzigd

[brontekst bewerken]

18 mrt 2015 05:26 (CET)

Slag bij Poitiers (732)

[brontekst bewerken]

Uw familiekronieken, al zou ik geloven dat u daar de beschikking over heeft, zijn geen betrouwbare bron en de uitweidingen hebben in dat artikel (over een veldslag in Frankrijk) niets verloren. Kleuske (overleg) 25 mrt 2015 12:47 (CET) https://ejbron.wordpress.com/2014/10/12/ter-herinnering-aan-de-slag-bij-poitiers-732-na-chr/ Dit is wat ik uit mijn famillien chroniek gevonden heb. daar staat duidelijk datAbd El Rachman al Ghafiqui de laatste Kalief der Omayaden was en geen opvolger gevonden was.En zinds dien de Sultan der Ottomanen in charge was.Geen woord over de Abbasieden.En in de geschiedenis lessen wist ik dat Jinhis Khan Baghdad en Damascus met zijn Mongolen geplunderd hebben en gebrandschat.Er was dus geen plaats voor Abassidische Kalifaat nog in het MO nog in Spanje, daar heeft Isbella van Castillie en Ferdinand van Arragon het paleis van Abdoel Rachman al Ghafiqui veroverd.En de moslims uit Spanje er uit geschopt.Je weet wel hier na stuurt ze Columbus naar het Westen om Asie te vinden maar vond daar Amerika.Reageren

Ik wil geen verandering in mijn gebruikers naam ik heet zo zinds meer als 40 jaren ik heet al zo toen ik nog musiker was.

Gebruikersnaam gewijzigd

[brontekst bewerken]

21 apr 2015 23:20 (CEST)