Overleg gebruiker:Michiel1972/Archief/feb 2011

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Deze archiefpagina bevat overleg van februari 2011.

Metro van Rijsel[bewerken]

Hallo,

Ik zou graag willen weten waarom je mijn sjabloon van de Metrostations van Rijsel hebt aangepast? Ik zie dat bijvoorbeeld "vorig station" en "volgend station" van plek zijn veranderd (vind ik persoonlijk niet zo mooi) en dat informatie die ik had toegevoegd over of het om een boven- of ondergronds metrostation gaat ineens verdwenen is...--Laurita (overleg) 1 feb 2011 21:37 (CET)

Hoi Laurita, ik heb dat gedaan omdat het sjabloon sterk afweek van de gangbare opmaak met 'hiddenstructure' code die we al enkele jaren niet meer (willen) gebruiken. Ik zal kijken of ik nog wat velden ben vergeten op te nemen. Michiel1972 1 feb 2011 21:40 (CET)
Hoi Michiel, ik zie dat je het hebt gewijzigd, bedankt!--Laurita (overleg) 1 feb 2011 22:22 (CET)

Sjabloon:Infobox_spoorwegstation_Indonesië[bewerken]

Dag Michiel, ik weet niet of je je realiseerde wat je hier deed. Ik schrok er even van.

Ik was van plan de artikelen om te bouwen en daarna de parameters perrons en perronsporen te scheiden. Doe je dat niet, dan zou je in de overgangssituatie dit krijgen, wat je zelf geconstateerd hebt.

Maar je had gelijk, want er is (nog) geen enkel artikel dat die parameters gebruikt! Dus dat is snel geregeld. Karwei voltooid! Handige Harrie (overleg) 2 feb 2011 23:53 (CET)

Bedankt voor de hulp. Heb je nog tips?[bewerken]

Hoi Michiel, Bedankt voor de hulp. Ik ben bezig de lijst op Gebruiker:MrBlueSky/haakjes/ZonderHaakjesGeenDP1 door te werken. Heb je nog tips om snel doorverwijspagina's aan te maken, zodat je bijvoorbeeld alle artikelen vind die met een bepaalde term beginnen? Thijs! (overleg) 2 feb 2011 23:59 (CET)

helaas handwerk ben ik bang, op basis van Speciaal:Voorvoegselindex en andere wiki's/google. Michiel1972 3 feb 2011 00:06 (CET)
Ik twijfel een beetje over Brooklyn en Anouk. Heb jij daar een mening over? Thijs! (overleg) 3 feb 2011 00:22 (CET)
Het is maar goed dat het handwerk is, anders explodeert de dp-pagina ;). Japiot (overleg) 3 feb 2011 01:21 (CET)

houdbare wijken[bewerken]

Michiel, Je hebt 'Houdbare wijken'verwijderd. Maar ik zie niet waarom. Dan kan ik er niets van opsteken. Het was gerubriceerd, er zat literatur bij. Wat doe ik dan verkeerd? Fred

Het was als nuweg-genomineerd als reden 'tekstdump', en zo ziet het er ook uit. Ik geef je het voordeel van de twijfel en zal hem voorlopig terugzetten. Michiel1972 5 feb 2011 21:30 (CET)

Bedankt, ik zal de tekst gaan verwerken en links aanbrengen. Eerste keer is moeilijk, maar mn bedoeling is goed. Hou me in de gaten, dan kom ik verder.

Verwijderingsnominatie True metal[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om True metal dat is genomineerd door Theo Oppewal. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20110206 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 7 feb 2011 01:01 (CET)

lijst van onroerend erfgoed[bewerken]

Michiel, waarom blijf je verder werken met de verouderde lijst uit 2009? Er is reeds sinds september 2010 een nieuwe lijst. In principe komt er elk jaar een nieuwe lijst. Groeten, Sonuwe () 19 feb 2011 22:06 (CET)

Het is nogal een karwei om de update van 2010 weer in het wikipedia formaat te zetten inclusief coördinaten. Eerst de basis leggen met de data die ik al kant en klaar heb. Ook moet er nog een keer een kolom bij om aan te geven of het een beschermd erfgoed is. Michiel1972 19 feb 2011 22:11 (CET)
OK duidelijk. Ik dacht dat je niet op de hoogte was dat er inmiddels een update gebeurd was. In 2011 zullen alle gemeenten in de lijst staan en dit na ruim 40 jaar (start project in 1969). Inderdaad, bescherming en evt. beschermingsnummer ontbreken nog. Groeten, Sonuwe () 19 feb 2011 22:18 (CET)

Coördinaten...[bewerken]

Hallo Michiel,

enig idee of er nog een mapsserver is die WEL correct werkt?

Zie Overleg_sjabloon:MapsServer#Zoom... Krinkle heeft blijkbaar zomaar dit ding veranderd, ook al had jij het weer gecorrigeerd? [1] ? --LimoWreck (overleg) 27 feb 2011 00:37 (CET)

houdbare wijken[bewerken]

Michiel, Mijn bijdrage 'houdbare wijken' is verwijderd, kan je me vertellen waarom. Ik wilde net links gaan aanbrengen naar andere wikipedia bladzijden. Ook ben ik anderen aan het activeren te helpen de blz. te verbeteren.

Ik hoor het graag van je, Fred