Overleg gebruiker:Michiel1972/Archief/jul 2015

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Deze archiefpagina bevat overleg van juli 2015.

Beoordelingsnominatie Newport (Isle of Wight)[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Newport (Isle of Wight) dat is genomineerd door Kattenkruid. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20150712 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 13 jul 2015 02:01 (CEST)

Erasmusprijs[bewerken]

Hoi Michiel1972, toevallig zag ik je bezig op Wikipedia. Ook een oude getrouwe Glimlach. Ik wilde je even wijzen op de uitreiking van de Erasmusprijs, als je het leuk vind kan je je [[misschien nog aanmelden, al is de einddatum (net) verstreken, zie Ik_wil_graag_aanwezig_zijn_bij_de_uitreiking_van_de_Erasmusprijs. Ik hoop dat alles goed met je gaat. Met vriendelijke groet, Elly (overleg) 14 jul 2015 16:20 (CEST)

Misschien te laat aangegeven, maar deze waardering lijkt me leuk. mvg Michiel1972 20 jul 2015 22:52 (CEST)

Beoordelingsnominatie Lijst van Italiaanse gemeenten[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Lijst van Italiaanse gemeenten dat is genomineerd door Kattenkruid. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20150728 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 29 jul 2015 02:01 (CEST)