Overleg gebruiker:Michiel1972/Archief/mei 2013

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Deze archiefpagina bevat overleg van mei 2013.

Beoordelingsnominatie Mobiliteit[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Mobiliteit dat is genomineerd door Robertjankuijten. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130506 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 7 mei 2013 02:01 (CEST)

Artikel met haakjes[bewerken]

Hi Michiel1972,

Je hebt in het verleden het artikel Czarna Góra (Klein-Polen) aangemaakt. Je hebt ervoor gekozen om gebruik te maken van haakjes in de titel. Haakjes geven doorgaans aan dat er meer betekenissen zijn van een bepaalde term.

Ik ben bezig met het afwerken van alle titels die haakjes bevatten, maar nog geen doorverwijspagina hebben van de term. In jouw geval is dit Czarna Góra. Zou ik je mogen vragen om deze doorverwijspagina aan te maken? Je kunt er ook voor kiezen om het artikel te hernoemen en gebruik te maken van het Sjabloon:Zie artikel, of een variant hierop.

Mocht het zo zijn dat het artikel Czarna Góra (Klein-Polen) de enige betekenis is van de term, dan vraag ik je om het artikel te hernoemen naar de haakjesloze titel, of een doorverwijzing te maken van Czarna Góra naar Czarna Góra (Klein-Polen).

Om je op weg te helpen:

En alvast een frame-lemma, zodat je hem alleen nog maar hoeft in te vullen.
{{dpintro}
*[[Czarna Góra (Klein-Polen)]],
*[[Czarna Góra (Betekenis 2)]],
{{dp}}


Dit geldt ongetwijfeld voor meer artikelen. Die plaats in ook voor je:

Hartelijk bedankt voor je hulp!

Met vriendelijke groet, Grashoofd 19 mei 2013 11:47 (CEST) Dit is een automatisch gegenereerd bericht en zal worden gedistribueerd naar alle gebruikers met dezelfde situatie.