Overleg gebruiker:Moctezuma

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 18 jaar geleden door HennaBot in het onderwerp Onduidelijke status afbeeldingen

Welkom[brontekst bewerken]

Moctezuma, hartelijk welkom bij Wikipedia. Hier zijn wat links die misschien handig zijn:

Als je vragen hebt kun je die vaak het beste stellen in de kroeg. Je kunt je berichten op overlegpagina's ondertekenen m.b.v. 4 tildes, zo dus: ~~~~.

Veel succes verder. Voel je vrij en ga je gang!! Ch®is 14 feb 2005 21:21 (CET)Reageren

Naamconventies etc.[brontekst bewerken]

Hallo Moctezuma, leuk dat je je hebt aangemeld op wikipedia. Tot nu toe was ik de enige die regelmatig pagina's over Mexico toevoegde, maar zo te zien is dat ook jouw intresse. Zoals je misschien hebt gezien ben ik op een aantal pagina's die je gemaakt hebt "gesprongen". Belangrijk bij het maken van pagina's is dat er links naar andere pagina's toegevoegd moeten worden. Dat doe je door middel van woorden tussen dubbele haken te zetten [[Mexico]] wordt dus Mexico. Als je een woord naar iets anders dan het letterlijke woord wil laten linken doe je dat door middel van een |. [[Mexico (land)|Mexicaanse]] politicus wordt dus Mexicaanse politicus (met Mexicaans verwijzend naar Mexico.

Verder heb je een pagina gemaakt over Andrés Manuel López Obrador, terwijl ik al op verschillende plaatsen links had geplaatst naar dezelfde persoon, maar dan als Andrés Manuel López. Op de Nederlandse wikipedia zijn er nog geen richtlijnen voor Spaanse namen. Het lijkt mij het best om pagina's te noemen naar "korte" namen, zonder de achternaam van de moeder. Over het algemeen is dat het meest gebruikelijke (niemand noemt Porfirio Díaz bijvoorbeeld Porfirio Díaz Mori). Misschien kunnen we een uitzondering maken voor enkele veel voorkomende achternamen (zoals bijvoorbeeld López), maar dan kunnen we daar het best een conventie voor opstellen.
groeten --Mixcoatl 14 feb 2005 23:19 (CET)Reageren

Onduidelijke status afbeeldingen[brontekst bewerken]

Sommige van jouw fotos hebben een twijfelachtige copyrightstatus, meer specifiek: Afbeelding:B-queretaro.jpg Kan je die verduidelijken? Het is niet enkel van belang wie de eigenaar is, maar ook wat de licentie (gebruiksovereenkomst) is voor deze fotos. Anders lopen ze het risico verwijderd te worden. HennaBot 27 jun 2005 01:48 (CEST) (laat iets weten op Overleg_Gebruiker:HennaReageren

Linkfixen Mexico[brontekst bewerken]

Hallo collega Moctezuma,

Ik ben hier mee bezig en zag dat er op jouw GP en/of OP minimaal één link [[Mexico]] staat die naar de DP Mexico gaat. Wil je zo vriendelijk zijn, indien relevant, deze zelf aan te passen, in bv. [Mexico (stad)], [Mexico (land)] etc.. Zie de DP voor meerdere betekenissen. Alvast bedankt.