Overleg gebruiker:Nlotte

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Stop x nuvola.svg

Deze gebruiker is voor onbepaalde tijd geblokkeerd en kan de encyclopedie niet meer bewerken.
Nlotte (nl-talk | nl-contribs | nl-blocks | CA | cross-wiki)verwijderde bijdragen

Zandbakw.jpg Welkom op Wikipedia!

Wikipedia is bedoeld als een vrij beschikbare, vrij bewerkbare en neutrale encyclopedie voor iedereen. Hoewel iedereen van harte is uitgenodigd om Wikipedia te bewerken, vond een medewerker aan de encyclopedie een of meer van uw bewerkingen op het artikel Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20200114 niet constructief. Deze bewerking(en) is/zijn daarom teruggedraaid of verwijderd. Experimenteren en oefenen met bewerken kan in een speciaal daarvoor bedoelde pagina, die de Wikipedia-zandbak wordt genoemd. Klik hier om naar de zandbak te gaan.
Zie ook: welkom voor nieuwkomers.

Verzoek[brontekst bewerken]

Zou u s.v.p. willen stoppen met het verwijderen van discussie over Dominic Vos op de beoordelingslijst van 13 januari? Dit verzoek dient overigens niet alleen als vriendelijk, maar ook als zeer dringend te worden beschouwd. Met vriendelijke groet, Wutsje 14 jan 2020 04:10 (CET)

Ter informatie: omdat u kennelijk niet aan bovenstaand verzoek wilt voldoen, heb ik u bij wijze van afkoelblok voor de komende zes uur geblokkeerd. Met vriendelijke groet, Wutsje 14 jan 2020 04:16 (CET)

Sokpopmisbruik[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, ik heb je voor onbepaalde tijd geblokkeerd in verband met sokpopmisbruik. Na een blokkade op je ip-adres ben je verder gegaan met bewerken vanaf dit geregistreerde account, hiermee heb je de blokkade die je hebt gekregen ontweken. Je ip-adres zal hierom ook voor een jaar geblokkeerd worden. Je mag een beroep doen op de ontsnappingsclausule, meer informatie daarover kan je vinden op de pagina die daarover gaat. Tina (overleg) 16 jan 2020 16:01 (CET)