Overleg gebruiker:Pepermuntjes

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

mijn voorkeur voor contact en overleg is "#wikipedia-nl" - Pepermuntjes

Markeren als gecontroleerd[bewerken]

Dag Pepermuntjes, ik zie dat je regelmatig vandalisme terugdraait, heel erg fijn! Zou je dan ook de bewerking die je terugdraait als gecontroleerd willen markeren? Dat scheelt de andere vandalismebestrijders weer werk, omdat ze weten dat ze die bewerking niet meer hoeven te controleren. Alvast bedankt, en keep up the good work! Groet, Vinvlugt (overleg) 9 mrt 2018 14:34 (CET)

Hallo Vinvlugt, dank voor de aanwijzing, zal dit zeker gaan doen. Tevens dank voor het compliment. Met vriendelijke groet, Pepermuntjes (overleg) 9 mrt 2018 14:39 (CET)

Ontdopen[bewerken]

Hallo,

Ik heb zelf de avg (recht op vergetelheid) toegepast. Waar de kerk een aantal jaren geleden mij gegevens niet uit het doopregister wilden verwijderen heeft de parochie dit nu, in overleg met het bisdom, wel gedaan. Zie ook de foto die ik toe heb gevoegd. RvdBteD (overleg) 10 jun 2018 22:06 (CEST)

  • Beste RvdBteD, dat heeft geloof ik best wel nieuwswaarde, deze toepassing van de wet! Ik denk dat als u de krant benaderd ze er vast een artikel over zullen schrijven. (en dan heeft u meteen een onafhankelijke bronvermelding voor in het artikel). Met vriendelijke groet, Pepermuntjes (overleg) 10 jun 2018 22:18 (CEST)

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)