Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Ramoon1982

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 10 jaar geleden door Natuur12 in het onderwerp Bewerkingen op pagina Carlo Boszhard
Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.


  1. 31 mei 2014 14:17 (CEST) - Aanhoudend vandalisme op Carlo Boszhard
  2. 31 mei 2014 14:51 (CEST) - Nogmaals vandalisme op Carlo Boszhard, zie ook ticket 2014052910009036

Carlo Boszhard[brontekst bewerken]

Ik heb de pagina Carlo Boszhard voor 24 uur beveiligd tegen bewerken voor nieuwe en anonieme gebruikers. Ik heb het ticket op OTRS gezien waarin werd verzocht om de afbeelding te vervangen, maar dan moet er eerst een andere geschikte afbeelding onder een vrije licentie beschikbaar zijn. Zo'n afbeelding kunt U ook zelf maken met uw mobieltje of digitale camera, dan bent U zelf de fotograaf en houder van de auteursrechten, dat is uiteindelijk vaak de gemakkelijkste weg. Wanneer U hulp nodig heeft bij het uploaden/plaatsen van de afbeelding, kunt U dat gerust via www.wikiportet.nl of via deze overlegpagina doen. ed0verleg 31 mei 2014 15:40 (CEST)Reageren


Bewerkingen op pagina Carlo Boszhard[brontekst bewerken]

Beste Ramoon1982,

U heeft meerdere malen getracht een foto weg te halen van de pagina Carlo Boszhard. Het weghalen van een dergelijke foto wordt gezien als vandalisme. Zodra er een betere foto beschikbaar gesteld wordt kan de foto vervangen worden. De collega die u via de mail te woord heeft gestaan heeft netjes uitgelegd wat er dient te gebeuren. Ik wil u dan ook aanraden om gewoon de instructies op te volgen zoals gegeven in deze mailconversatie. Wanneer u de foto weg blijft halen zal ik genoodzaakt zijn om uw bewerkingsrechten te beëindigen. U kunt dan enkel de encyclopedie raadplegen en niet meer bewerken. Ik hoop dat ook op uw medewerking en op uw begrip. De snelste manier om de foto weg te krijgen is dus om een vervangend exemplaar aan te bieden. Hoe sneller u met de instructies die over de mail opvolgt des te sneller kan de foto vervangen worden.

Met vriendelijke groet, Natuur12 (overleg) 31 mei 2014 15:42 (CEST)Reageren