Overleg gebruiker:Robert Leroy

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 9 jaar geleden door Tjako in het onderwerp Advies
Ongewenste gebruikersnaam
impersonatie, persoon bewerkt het gelijknamige lemma

Deze gebruikersnaam voldoet volgens een bewerker van Wikipedia niet aan de richtlijnen voor gebruikersnamen (toelichting: impersonatie, persoon bewerkt het gelijknamige lemma). Er kan inmiddels een blokkade zijn opgelegd. U kunt gemakkelijk een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Als u al tientallen bewerkingen heeft gedaan, kunt u een verzoek doen om uw gebruikersnaam te wijzigen.

Niet toegestaan zijn beledigende, aanstootgevende, obscene en haatdragende namen, en namen van bedrijven, organisaties en merken. Ook niet toegestaan zijn gebruikersnamen die gebruik door meer dan een persoon suggereren. Accounts zijn persoonlijk en mogen niet door meerdere personen gebruikt worden. Niet gewenst zijn verder namen die moeilijk te onthouden zijn, zoals namen met een reeks van meer dan zes cijfers of willekeurige reeksen letters of combinaties van andere willekeurige tekens, verwarring scheppende namen als "Administrator" of "Beheer Wikipedia", namen die verwarring met bekende personen opleveren, en e-mailadressen, domeinnamen (URL's) en IP-adressen.

Als u twijfelt of de gebruikersnaam aan de richtlijnen voldoet, hanteer dan de stelregel dat anderen uw gebruikersnaam zonder moeite moeten kunnen onthouden en reproduceren. Denkt u dat dat problemen oplevert, kies dan een andere naam.

Advies[brontekst bewerken]

Hallo Robert Leroy, Zoals je wellicht hebt gemerkt heeft een moderator (te weten Gebruiker:Capaccio) jou een paar dagen geleden geblokkeerd (en inmiddels zojuist na overleg hierover onder diverse wikipedianen ook weer gedeblokkeerd). De aanleiding voor de blokkade waren je edits op het lemma Robert Leroy, dat - naar we aannemen - over jouzelf gaat. Op Wikipedia is het niet wijs om je met een 'eigen lemma' bezig te houden. Zulke edits worden namelijk met argusogen bekeken, omdat er - voor je het weet - subjectieve zaken in vermeld worden die er feitelijk niet in thuis horen. Zelfpromotie wordt op Wikipedia namelijk sterk afgeraden. Mocht je weer willen bijdragen, doe dat dan dus niet op je eigen emma, maar schrijf over andere zaken die je interesse hebben. Misschien kan je ook andere bestaande artikelen uitbreiden of aanvullen. Zoals gezegd, mocht je weer edittemn in je eigen lemma, dan loop je weer het risico geblokkeerd te worden, en dat lijkt me een onwenselijke situatie. Mocht je zelf niet degene zijn waarover het lemma Robert Leroy gaat, dan adviseren we om een andere gebruikersnaam te kiezen, want impersonaties van andere mensen zijn zeer ongewenst. Tot zover, en itkijkend naar je nieuwe bijdragen aan Wikipedia. Met collegiale groet, Tjako (overleg) 30 aug 2014 18:24 (CEST)Reageren