Overleg gebruiker:Robert de Lenne

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Erik1980 in het onderwerp Licenties afbeeldingen

Moi Robert, ik zag je artikel over de gammelkerbeek. Omdat dit nog niet helemaal in overeenstemming is met de standaard heb ik er een wikifysjabloon opgeplakt. Dat is een uitnodiging aan iedereen, dus ook aan jou, om het dusdanig te bewerken dat het wel aan de standaard voldoet. Kijk eens rond, dan zie je wellicht wat er nog aan schort. In ieder geval welkom en veel plezier hier. Peter boelens 11 mrt 2007 10:21 (CET)Reageren

Hoi Robert, ook van mij hartelijk welkom! Als tip wil ik je meegeven om eens te kijken naar Help:Tips voor het schrijven van een goed artikel of voor nog uitgebreider info naar de Wikipedia:Conventies. Ook kan het veel helpen om gewoon eens bij een willekeurig artikel op "Bewerk" te klikken om zo te zien hoe e.e.a. in elkaar steekt (opmaak, codes en dergelijke).
De afbeelding die je hebt geüpload is op zich prima, maar er mist nog het één en ander aan. Zo is de naam onjuist (moet zijn bijvoorbeeld "Gammelkerbeek.JPG" i.p.v. "Afbeelding:IMG 1025.jpg") en heb je geen licentie en omschrijving toegevoegd. De afbeelding is daarom op de verwijderlijst geplaatst. Ik wil je vriendelijk verzoeken de afbeelding opnieuw te uploaden en dan alle gevraagde informatie toe te voegen. Nog beter zou zijn als je de afbeelding uploadt op Commoms, maar ook dat lees je in het upload-veld.
Dank voor je medewerking! Vriendelijke groeten, Erik'80 · 12 mrt 2007 19:41 (CET)Reageren

Licenties afbeeldingen[brontekst bewerken]

Beste Robert,

Allereerst bedankt voor het opnieuw uploaden van je afbeelding. Het gaat al bijna goed; nu is nog slechts een kleine toevoeging nodig die alleen jijzelf kunt plaatsen. Zonder die toevoeging zullen de afbeeldingen alsnog moeten worden verwijderd.

Afbeeldingen moeten namelijk een geldige licentie hebben waaruit blijkt dat jij ze vrijgeeft. De meest eenvoudige daarvoor is {{ewmulti}}. Daarom mijn tip/verzoek om de tekst {{ewmulti}} aan beide afbeeldingen toe te voegen, plus een korte omschrijving van wat er te zien is en dat je de foto zelf hebt gemaakt. Zie bijvoorbeeld Afbeelding:Oploo Bekenstein.JPG om te kijken wat je zoal zou kunnen toevoegen. Succes!

Vriendelijke groeten, Erik'80 · 14 mrt 2007 18:06 (CET)Reageren