Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Robman~nlwiki

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door E85Bot in het onderwerp Verwijderingsnominatie Harvey wallbanger
Opgelet! Externe link(s)

Beste Robman~nlwiki, De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Australië (land), zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.


Engels English version

  1. 7 mei 2006 09:53 linkspam op Verenigde Staten
  2. 7 mei 2006 11:19 linkspam op Anastacia
  3. 16 mei 2006 20:38 linkspam op Sydney
  4. 27 mei 2006 22:15 linkspam op Australië (land)
  5. 19 jul 2006 09:58 (CEST) linkspam op Harry Potter
  6. 19 jul 2006 09:58 (CEST) linkspam op Arnold Schwarzenegger
  7. 19 jul 2006 09:58 (CEST) linkspam op Stadio Giuseppe Meazza
  8. 19 jul 2006 09:58 (CEST) linkspam op Hampden Park

Externe links[brontekst bewerken]

Beste Robman, zou je willen stoppen met het plaatsen van de links naar Kwistet? Kijk eens op Wikipedia:Wanneer extern linken voor het hoe en waarom... Dank & groet, eVe Roept u maar! 19 jul 2006 09:58 (CEST)Reageren


Sorry Eve, het zal niet meer voorvallen. Ik dacht dat dit viel onder:

"Niet-encyclopedische informatie Een andere goede reden om extern te linken is als het materiaal niet in het concept of formaat van een encyclopedie past. Bijvoorbeeld een persuasief betoog, didactisch materiaal (denk aan cursussen met een lessenstructuur en interactieve oefeningen), iets audiovisueels als een beroemde toespraak (dat je vanwege het auteursrecht niet mag overnemen en ook niet zomaar in eigen woorden kunt herschrijven) etc. Wanneer het materiaal inhoudelijk relevant is bij een bepaald artikel dan is er niets op tegen om ernaar te linken."

Het is toch nuttige informatie. Nederlandstalige quizzen over bijv. Australië... Ik snap niet goed hoe dit een probleem kan zijn dan wel een aanvulling op het artikel.

Groetjes

Rob(man)

Hai Rob! Ik heb je vraag op mijn overlegpagina beantwoord (zie nu pas dat je 'm hier ook had neergezet, maar goed ;-) ) groetjes, eVe Roept u maar! 19 jul 2006 13:00 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Harvey wallbanger[brontekst bewerken]

Beste Robman, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Harvey wallbanger. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080424 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 25 apr 2008 02:03 (CEST)Reageren

Uw gebruikersnaam wordt gewijzigd[brontekst bewerken]

18 mrt 2015 05:39 (CET)

Gebruikersnaam gewijzigd[brontekst bewerken]

21 apr 2015 23:33 (CEST)