Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:STGschaatsen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Thieu1972 in het onderwerp Pagina

Pagina[brontekst bewerken]

Goedemiddag, er had inderdaad een melding moeten komen dat je artikel is genomineerd voor verwijdering. Doorgaans verloopt zoiets automatisch gedurende de nacht, maar kennelijk zit er een hik in het systeem en heb je niks ontvangen. De nominatie staat in ieder geval hier.
Hoe dan ook: in de huidige vorm is het artikel een opmaakloze lap tekst. Dat is sowieso ongewenst. Kijk naar bv A.S.S.W.S.V. SKITS of USSV Softijs hoe een doorsnee artikel er uit ziet.
Ook de opsomming van al die namen lijkt me niet wenselijk: leuk voor de betrokkenen, maar zijn hun namen echt relevant voor in een encyclopedie? Denk dan ook aan privacy en zo: niet iedereen wil met naam en toenaam genoemd worden.
Een zin als 'Duidelijk dat deze pagina in wording is, er komt nog een vervolg, dus blijf het volgen' hoort hier niet thuis. Wikipedia is een encyclopedie en geen persoonlijk schaatsblog. Dat is trouwens ook de reden dat ik de zin 'Vandaag 14 mei 2022 vieren, iets verlaat door het corona virus, het 25 jarig bestaan van onze STG Waterland. een ieder die dit leest, gefeliciteerd' heb weggehaald. Voor dit soort persoonlijke tekstjes is Wikipedia absoluut niet bedoeld.
Een artikel over STG is misschien wel mogelijk, maar dan graag volgens de conventies van Wikipedia. Dus met een correcte opmaak en zonder persoonlijke welkomstberichtjes. Ook is het beter een tekst te baseren op meer bronnen dan alleen een eigen clubblad (nb: de tekst is hopelijk toch niet overgeschreven?). Thieu1972 (overleg) 15 mei 2022 13:27 (CEST)Reageren