Overleg gebruiker:Schutter

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Sietske

Hoi Schutter,

Welkom op wikipedia! Ik zag dat je een paar oudleden had toegevoegd bij de studentenweerbaarheid. Leuk dat je de wikipedia met jouw kennis aanvult! Ik hoop dat je eerste schreden op wikipedia bevallen zijn, en dat je ook in de toekomst met plezier zult bijdragen aan dit project. Kom je ergens niet uit, kijk dan eens in de lijst met veel gestelde vragen of stel je vraag in de helpdesk. Je kunt overigens ook altijd reageren op mijn overlegpagina (of op die van de meeste andere wikipedianen). Ik heb niet altijd evenveel tijd, maar ben graag bereid om je te helpen.

Om een beetje gevoel te krijgen voor hoe het hier werkt, raad ik je aan om eens te neuzen in de grote hoeveelheid beginnetjes die er op wikipedia zijn. Er is vast wel een (te) kort artikeltje dat je tot een écht artikel kunt uitbereiden. Je berichtjes kun je ondertekenen met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je (aanklikbare) gebruikersnaam en een datum verschijnen dan vanzelf. Het ziet er dan ongeveer uit zoals het mijne hier onderaan.

Tot slot: vele handen maken licht werk. Zodra je het een beetje doorhebt hoe het hier allemaal werkt, schroom vooral niet om op jouw beurt nieuwelingen ook een beetje op weg te helpen, en om mee te helpen met het bestrijden van vandalisme op wikipedia.

Groetjes, Sietske Reageren? 20 okt 2006 17:49 (CEST)Reageren