Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Schuttes

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Simeon in het onderwerp Quism
Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 26 feb 2007 16:55 wederom aanmaken reclame artikel Quism
  2. 27 feb 2007 16:44 wederom aanmaken reclame artikel Quism
    • Wikipedia is een encyclopedie, geen reclame medium!


Quism[brontekst bewerken]

Beste, Graag sjablonen zoals {{weg}} laten staan; eventuele reacties kunnen op de verwijderlijst. In dit geval wordt er getwijfeld aan de encyclopedische relevantie van het artikel Quism. Ook is het niet de bedoeling reclame te maken op Wikipedia.

Tevens zijn de bestanden Afbeelding:Quismblok.jpg (op Commons) en Afbeelding:Fig2s.jpg genomineerd voor verwijdering aangezien copyright informatie ontbreekt. Groeten, Simeon 8 feb 2007 14:44 (CET)Reageren

Ik zag dat je net opnieuw het artikel Quism hebt geplaatst. Dit is onvervalste reclame en ik nomineer het dan ook voor onmiddelijke verwijdering. — Zanaq (?) 26 feb 2007 17:09 (CET)
Ik snap niet echt hoe het werkt, maar ik krijg het niet voor elkaar reacties te geven op verwijdering van mijn artikel (Quism). De eerste versie is wellicht terecht als reclame geidentificeerd. Verwijdering van tekens heb ik echter gedaan na aanpassing van het artikel. Van reclame is geen sprake.. Maar het is blijkbaar onmogelijk om hier wat te schrijven zonder directe verwijdering.. Nog tips hoe het " wetenschappelijker" kan? mvg Schuttes 27 feb 2007 09:37
Ik heb je opmerking even verplaatst van mijn overlegpagina om de discussiebijdragen overzichtelijk bij elkaar te houden. Ik heb geen toegang tot de verwijderde versie dus vraag eventueel een moderator (bv. NielsF (overleg · bijdragen) of MoiraMoira (overleg · bijdragen)) om uitleg, ovv de titel van het verwijderde artikel. Als ik het onvervalste reclame noemde zal het wel een lovend stukje zijn geweest. Kijk op Wikipedia:Stijlgids, Wikipedia:Neutraal standpunt en bekijk wat andere artikelen over bedrijven om een idee te krijgen. — Zanaq (?) 27 feb 2007 10:04 (CET)