Overleg gebruiker:Timk70

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Gebruikerspagina Overlegpagina Recente bijdragen Lijst van artikelen door mij gestart Archief Prijzenkast
Heb je een vraag, opmerking of gewoon iets tegen me te zeggen? Klik dan hier

Botactiviteit[brontekst bewerken]

Beste,

Uw botaccount heeft meer dan drie jaar geen bewerkingen uitgevoerd op de Nederlandstalige Wikipedia. In overeenstemming met het lokale botbeleid wordt de botbit over drie maanden verwijderd. Als u uw botbit wilt behouden, kunt u dat aangeven door naar Wikipedia:Bots/Bevestigingen te gaan.

Met vriendelijke groet, Kippenvlees (overleg‽) 29 mei 2018 20:02 (CEST)[reageer]

Botbitje kan worden verwijderd. Groeten, Timk70 (overleg) 17 jun 2018 03:43 (CEST)[reageer]

Stand and Deliver (film)[brontekst bewerken]

Dag Timk70,

Er had me al een lichtje moeten opgaan dat ik (bij zo'n tamelijk actieve gebruiker) de eerste was die een OP zou aanmaken, maar ik heb hier op de OP van de lijst "Oscarartikelen" onder jouw GNR je dus op de hoogte gesteld over een titelwijziging, die ik aanvankelijk bedoeld had hier op deze OP 'wereldkundig' te willen maken. Hoe dan ook, voor zover de wijziging van belang is/gevolgen heeft, ben je er nu vast en zeker meer dan voldoende over geïnformeerd. Voor zover nodig excuses voor het eventuele ongemak en/of verkeerde/ongewenste OP-aanmaak. Groeten -- martix (overleg) 17 okt 2019 05:04 (CEST)[reageer]

hoofdlettergebrruik[brontekst bewerken]

Hi coach Tim, long time, Ik ben met een boek bezig over een kok die in een faillissement geraakte na meegedaan te hebben aan een tv-programma dat Mijn tent is top heette. Kom net het lemma tegen en daar wordt de titel van het programma met alleen maar hoofdletters geschreven (Mijn Tent is Top). Hoe pas ik dat aan? (want lelijk en niet conform de regels voor titels). Hoor graag, Pieter.