Overleg gebruiker:Wichor

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Stopplaats 't Joppe[brontekst bewerken]

Hoi Wichor, op de verwijderlijst stel je dat Stopplaats 't Joppe nooit bestaan heeft, maar dat de naam ooit wel gebruikt is voor wat later Station Gorssel is gaan heten. Heb je hierover mee informatie? Zoals vanaf en tot wanneer de naam Stopplaats 't Joppe wel in gebruik is geweest. Het liefst een verwijzing naar een (betrouwbare) bron. Het artikel Joppe (Gelderland) wekt overigens wel degelijk de indruk dat er een apart station of stopplaats is geweest met de naam 't Joppe. - Ronaldvd 16 apr 2008 15:50 (CEST)

Dat op Joppe (Gelderland) de stopplaats genoemd wordt komt puur omdat het ook op mijn site (www.stationsweb.nl) werd genoemd. Mijn site is voor veel artikeltjes over stations de eerste (en vaak enige bron en referentie). Ik weet niet precies wanneer station Gorssel 't Joppe heeft geheten. Misschien was dat alleen bij de aanleg zo. Ik heb mijn site nu aangepast aan deze fout. Als ik weet wanneer Gorssel 't Joppe heeft geheten zal ik dat ook op mijn site opnemen (die heb ik recentelijk zo veranderd dat dat nu beter kan worden genoteerd). Een betrouwbare bron daarvoor zouden spoorboekjes uit die tijd zijn, dis heb ik zelf niet in bezit, maar ik ken wel iemand die ze waarschijnlijk wel heeft. Ik heb hem recentelijk al gevraagd om een overzicht van stations die van naam zijn veranderd, waarschijnlijk zal hij daar ook station Gorssel bij opnemen - Wichor 16 apr 2008 16:15 (CEST)
Dank voor je reactie en de uitleg. - Ronaldvd 16 apr 2008 16:41 (CEST)

Nog even een tip voor als je de volgende keer iets dergelijks tegenkomt: nadat je het {weg} sjabloon op het artikel gezet hebt, moet je dit artikel nog weer apart melden op de verwijderlijst. Dit heb je op 25 maart niet met Stopplaats 't Joppe gedaan, vandaar dat deze dus eigenlijk nooit daadwerkelijk op de lijst heeft gestaan en niet beoordeeld is na 2 weken. Vriendelijke groet, Ciell 16 apr 2008 18:47 (CEST)

Dank je, maar ik meen mij te herinneren dat ik dat wel had gedaan. Ik kan het alleen nu inderdaad niet terug vinden. Ik zal er de volgende keer extra op letten. Wichor 22 apr 2008 11:15 (CEST)

Klachten pagina Wichor B[brontekst bewerken]

WB werd nav mijn initiele bijdrage beschuldigd van zelfpromotie, maar fouten lagen bij mij. Tonkie.

Geeft niet hoor, ik heb nergens de beschuldigingen kunnen zien, omdat men kon zien dat het niet door mij werd aangemaakt. Ik heb zelf ook maar voor verwijdering gestemd. Vind het wel een eer, maar toch echt NE. Wichor 7 mei 2008 16:14 (CEST)

Afbeelding:Station waalwijk.jpg[brontekst bewerken]

Wil jij ook eens naar deze foto kijken ? De vraag is uit welk jaar de foto (ongeveer) stamt. Zie de bijbehorende overlegpagina. - Erik Baas 13 sep 2008 16:25 (CEST)