Overleg gebruiker:Zaan1948

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 10 jaar geleden door Woodcutterty in het onderwerp In antwoord op uw terugkoppeling

In antwoord op uw terugkoppeling[brontekst bewerken]

Dit is een hommel.

Hallo Zaan1948, welkom op de Nederlandstalige Wikipedia. Als u een foto naar wikimedia Commons heeft geüpload kunt u die hier in een artikel plaatsen door middel van de code:

[[Bestand:naam.svg|thumb|onderschrift]]

In de plaats van 'naam' vult u uiteraard de naam van het bestand in. Ik gebruik hier .svg als voorbeeld, maar als het een andere extensie betreft (bijvoorbeeld .png of .jpg) vult u die extensie in. In plaats van 'onderschrift' vult u een passende beschrijving in. Als voorbeeld levert de code [[Bestand:Aardhommel kleine.jpg|thumb|Dit is een hommel.]] de afbeelding rechts op.

Het kan ook zijn dat u een afbeelding in een zogenaamde 'infobox' wilt plaatsen (een voorbeeld van een infobox vindt u op Karel de Grote, het betreft de grote balk met informatie rechts in het artikel). Doorgaans bevat zo'n infobox een parameter 'afbeelding'. Het is dan vaak voldoende om de naam en extensie van de afbeelding, bijvoorbeeld Aardhommel_kleine.jpg, achter de parameter te plaatsen. Zie hier voor de broncode van het artikel Karel de Grote om te zien hoe de afbeelding daar geplaatst is.

Als u er niet helemaal uit komt hoor ik het graag, dan probeer ik u verder te helpen. Ook als u andere vragen of opmerkingen heeft kunt u die hier, op mijn overlegpagina of onze helpdesk stellen. Vriendelijke groet,

Woody|(?) 31 dec 2013 16:46 (CET)Reageren