Overleg gebruiker:Zeggenschap

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door StevenZorn in het onderwerp Onnodige info
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

Welkom[brontekst bewerken]

Welkom en bedankt voor je bijdragen! - PieterDP 18 okt 2009 13:41 (CEST)Reageren

Onnodige info[brontekst bewerken]

Beste Zeggenschap, zou je willen stoppen met het toevoegen van onnodige informatie op pagina's over wintersport wereldbekers. Lezers begrijpen heus wel dat wanneer er een wereldbekerstand wordt weergegeven waarin de nummers 1 t/m 10 zijn opgenomen dat dat de top 10 betreft. Mvg StevenZorn 23 jan 2010 21:14 (CET)Reageren

Geachte heer StevenZorn,
Ik zal er rekening mee houden. Ik blijf wel doorgaan met de stand van zake qua punten in te vullen bij de verschillende pagina's. Ik houd het bij via eurosport.
Met vriendelijke groet,
De heer Zeggenschap
Met het invullen van standen heb ik geen probleem, dat juich ik alleen maar toe. Overigens staan op de meeste pagina's onderaan links naar de officiële standen (in ieder geval bij de FIS-sporten). Mvg StevenZorn 23 jan 2010 21:30 (CET)Reageren
P.S. Ik heb even jouw reactie hier geplaatst om de discussie bijeen te houden, dit is geen regel maar wel prettiger communiceren helemaal als er meer dan twee gebruikers over een onderwerp mee willen praten. Daarnaast zou het fijn zijn als je voortaan je bijdrages op een overlegpagina ondertekent met vier tildes (~~~~).