Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Zusters Clarissen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 12 jaar geleden door Maniago in het onderwerp Uw melding over het misbruikfilter
Ongewenste gebruikersnaam
organisatie

Deze gebruikersnaam voldoet volgens een bewerker van Wikipedia niet aan de richtlijnen voor gebruikersnamen (toelichting: organisatie). Er kan inmiddels een blokkade zijn opgelegd. U kunt gemakkelijk een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Als u al tientallen bewerkingen heeft gedaan, kunt u een verzoek doen om uw gebruikersnaam te wijzigen.

Niet toegestaan zijn beledigende, aanstootgevende, obscene en haatdragende namen, en namen van bedrijven, organisaties en merken. Ook niet toegestaan zijn gebruikersnamen die gebruik door meer dan een persoon suggereren. Accounts zijn persoonlijk en mogen niet door meerdere personen gebruikt worden. Niet gewenst zijn verder namen die moeilijk te onthouden zijn, zoals namen met een reeks van meer dan zes cijfers of willekeurige reeksen letters of combinaties van andere willekeurige tekens, verwarring scheppende namen als "Administrator" of "Beheer Wikipedia", namen die verwarring met bekende personen opleveren, en e-mailadressen, domeinnamen (URL's) en IP-adressen.

Als u twijfelt of de gebruikersnaam aan de richtlijnen voldoet, hanteer dan de stelregel dat anderen uw gebruikersnaam zonder moeite moeten kunnen onthouden en reproduceren. Denkt u dat dat problemen oplevert, kies dan een andere naam.

Schrijft u zich gerust individueel in. MoiraMoira overleg 2 sep 2011 16:29 (CEST)Reageren

Uw melding over het misbruikfilter[brontekst bewerken]

Hallo Zuster Clarissen.

Naar aanleiding van uw melding over het misbruikfilter; Het filter ging af omdat in de tekst die u toevoegde de naam Clarissen voorkomt, welke ook in uw gebruikersnaam zit. Daardoor denkt het filter dat u over uzelf aan het schrijven bent. Dat was niet het geval, dus dan mag u het filter negeren.

Overigens was uw bijdrage niet geheel geschikt voor wikipedia, met name de zin " geschreven door minderbroeder Jan Moriaux kan u lezen op www.zustersclarissen.webklik.nl/page/kroniek." . In een encyclopedisch artikel wordt de lezer nooit direct toegesproken met "u" , en het is niet gebruikelijk externe links ergens midden in het artikel te plaatsen. Die komen uitsluitend onder een eigen kopje onderaan het artikel.

Mvg. **Man!agO** 2 sep 2011 21:28 (CEST)Reageren