Naar inhoud springen

Overleg sjabloon:Tijdlijn Windows

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 8 jaar geleden door YannickFran in het onderwerp Beschadigde versie opnieuw verwijderd

Ik zie geen Windows 7, het kan ook aan mij liggen maar ik denk het niet. Mocht het niet aan mij liggen zou iemand dat willen veranderen? Hartelijk bedankt! XXBlackburnXx (overleg) 9 jul 2014 12:23 (CEST)Reageren

Beschadigde versie opnieuw verwijderd[brontekst bewerken]

Voor de zoveelste keer, de versie die steeds wordt teruggezet bevat een fout waardoor er een scrollbalk loopt over de inhoud van pagina's. De huidige versie heeft dit niet, begin dus van dit punt en stop met het terugzetten van de oude - beschadigde - versie, of fix de fout in die versie. YannickFran (overleg) 22 feb 2016 20:10 (CET)Reageren

problemen met bepaalde versies[brontekst bewerken]

Ik (84.87.111.104) heb het een aantal keer geprobeerd te zorgen dat de versies weer goed werken. Ik hoop dat het gelukt is want ik maak veel wijzigingen via mobiel, dan zie je de problemen niet.

Een van de redenen is dat er in de versies van YannickFran de namen niet mooi staat. Daarmee bedoel ik dat de naam niet begint als de lijn begint. Een ander iets is dat 'tijdlijd' geen Nederlands woord is. Sorry hoor maar het is nu al een aantal keer voorgekomen en ik heb het ook al een keer gezegd in een samenvatting van veranderingen. (3 mrt 2016 om 20:52) zo'n grote moeite is dat nou ook weer niet.

Hopelijk zijn de problemen opgelost en kunnen de 2 versies worden gecombineerd tot een nog veel betere tijdlijn. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 84.87.111.104 (overleg · bijdragen)