Photographs and Memories

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Photographs and Memories
Aflevering van ER
Aflevering Seizoen 13
Aflevering 18
Gastrollen Annabella Sciorra
Vyto Ruginis
Seymour Cassel
Julia Ling
Steve Bacic
Molly Baker
Marc Jablon
Brett Rickaby
Katrina Begin
Schrijver(s) Karen Maser
Regisseur Stephen Cragg
Eerste uitzending 12 april 2007
Afleveringchronologie
← Vorige
Volgende →
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Photographs and Memories is de achttiende aflevering van het dertiende seizoen van de televisieserie ER, die voor het eerst werd uitgezonden op 12 april 2007.

Verhaal[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.

De SEH krijgt slachtoffers van een ongeluk tussen een vrachtwagen en een personenauto waarin een dode valt. Later blijkt dat de vrachtwagenchauffeur lijdt aan dyslexie, normaal volgt hij de aanwijzingen op van zijn vrouw die altijd met hem meerijdt. Nu sliep de vrouw en de chauffeur dacht dat hij gewoon door kon rijden met alle gevolgen van dien.

Taggart viert vandaag haar eerste verjaardag zonder haar zoon Alex en ontmoet op de SEH een fotografe die haar kijk op het leven veranderd. De fotografe fotografeert terminale patiënten in de laatste fase van hun leven, dit maakt indruk op Taggart.

Dr. Barnett en dr. Rasgotra geven tegenstrijdige signalen naar elkaar toe en geen van beiden weten hoe hun relatie ervoor staat. Dr. Rasgotra maakt kennis met een nieuwe studente die door dr. Dubenko boven haar gesteld wordt, dit doet haar zelfverzekerdheid geen goed.

Dr. Gates wordt gevolgd door een student die hem wijst op mogelijke fouten. Ondertussen vertelt hij aan Sarah dat hij haar biologische vader kan zijn.

Dr. Kovac en dr. Lockhart proberen hun huwelijk te plannen, al snel beseffen zij dat zij dit niet in eigen hand kunnen houden. Dr. Morris en Bobeck bemoeien zich met hun plannen en willen ongevraagd de regie overnemen.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]

Hoofdrollen[bewerken | brontekst bewerken]

Gastrollen (selectie)[bewerken | brontekst bewerken]

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]