Kamermuziek in het Groen: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Lempkesfabriek (overleg | bijdragen)
Pagina aangemaakt: "'''Kamermuziek in het Groen''' is een ééndaags openlucht muziekevenement dat op de derde zondag van juni, vaderdag, wordt georganiseerd..."
 
schrap engelse ziekte, niet encyclopedische uitdrukking, tv-optredens zijn niet wat een muzikant bekend maakt
Regel 1: Regel 1:
'''Kamermuziek in het Groen''' is een ééndaags openlucht [[muziek]]evenement dat op de derde zondag van juni, [[vaderdag]], wordt georganiseerd in het [[Stadswandelpark]] in [[Eindhoven]]. Het evenement bestaat sinds 1987.
'''Kamermuziek in het Groen''' is een ééndaags openlucht[[muziek]]evenement dat op de derde zondag van juni, [[vaderdag]], wordt georganiseerd in het [[Stadswandelpark]] in [[Eindhoven]]. Het evenement bestaat sinds 1987.


Het evenement heeft enkel [[kamermuziek]], klassieke muziek voor kleine bezettingen. De optredens worden verzorgd door solisten, kleine ensembles, van jonge talenten tot bekende artiesten die reeds tv-optredens hebben gehad. Verdeeld over vijf podia en in de [[Wim van Doorne]] Muziekkiosk werden in 2008 een twintigtal optredens verzorgd. Op 15 juni van dat jaar werd het evenement voor de 21e keer gehouden. Het evenement is gratis toegankelijk.
Het evenement heeft enkel [[kamermuziek]], klassieke muziek voor kleine bezettingen. De optredens worden verzorgd door solisten en kleine ensembles, met jonge talenten en bekende artiesten. Verdeeld over vijf podia en in de [[Wim van Doorne]] Muziekkiosk werden in 2008 een twintigtal optredens verzorgd. Op 15 juni van dat jaar werd het evenement voor de 21e keer gehouden. Het evenement is gratis toegankelijk.


== Zie ook ==
== Zie ook ==

Versie van 18 jun 2008 16:29

Kamermuziek in het Groen is een ééndaags openluchtmuziekevenement dat op de derde zondag van juni, vaderdag, wordt georganiseerd in het Stadswandelpark in Eindhoven. Het evenement bestaat sinds 1987.

Het evenement heeft enkel kamermuziek, klassieke muziek voor kleine bezettingen. De optredens worden verzorgd door solisten en kleine ensembles, met jonge talenten en bekende artiesten. Verdeeld over vijf podia en in de Wim van Doorne Muziekkiosk werden in 2008 een twintigtal optredens verzorgd. Op 15 juni van dat jaar werd het evenement voor de 21e keer gehouden. Het evenement is gratis toegankelijk.

Zie ook

Officiële website