You and Your Friend: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Geen bewerkingssamenvatting
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 17: Regel 17:
}}
}}


"'''You and Your Friend'''" is een nummer van de Engelse [[rock]]band [[Dire Straits]]. Het verscheen voor het eerst op het laatste [[studioalbum]] van de band: ''[[On Every Street (Dire Straits)|On Every Street]]''. Het was het vijfde nummer van het album dat werd uitgegeven als single. De single werd alleen uitgegeven in [[Frankrijk]] en [[Duitsland]]
"'''You and Your Friend'''" is een nummer van de Engelse [[rock]]band [[Dire Straits]]. Het verscheen voor het eerst op het laatste [[studioalbum]] van de band: ''[[On Every Street (Dire Straits)|On Every Street]]''. Het was het vijfde nummer van het album dat werd uitgegeven als single. De single werd alleen uitgegeven in [[Frankrijk]] en [[Duitsland]].

{{Navigatie Dire Straits}}


[[Categorie:Single uit 1992]]
[[Categorie:Single uit 1992]]

Versie van 12 mei 2009 17:36

Sjabloon:Infobox Single

"You and Your Friend" is een nummer van de Engelse rockband Dire Straits. Het verscheen voor het eerst op het laatste studioalbum van de band: On Every Street. Het was het vijfde nummer van het album dat werd uitgegeven als single. De single werd alleen uitgegeven in Frankrijk en Duitsland.