Beonex Communicator: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Geen bewerkingssamenvatting
+Link
Regel 16: Regel 16:
| website = {{en}}[http://www.beonex.com/ Projectpagina]
| website = {{en}}[http://www.beonex.com/ Projectpagina]
}}
}}
'''Beonex Communicator''' was een [[open source]] internetsuite gebaseerd op [[Mozilla Application Suite|Mozilla Suite]]. Het werd ontwikkeld door Ben Bucksch, een voormalige Duitse [[Mozilla]]-medewerker. De suite bevatte een [[webbrowser]], een [[e-mail]]- en nieuwsclient, een [[HyperText Markup Language|HTML]]-editor (gebaseerd op [[Mozilla Composer]]) en een [[Internet Relay Chat|IRC]]-client (gebaseerd op [[ChatZilla]]). De suite was beschikbaar in het Duits en het Engels. Het project is stopgezet.
'''Beonex Communicator''' was een [[open source]] [[internet suite]] gebaseerd op [[Mozilla Application Suite|Mozilla Suite]]. Het werd ontwikkeld door Ben Bucksch, een voormalige Duitse [[Mozilla]]-medewerker. De suite bevatte een [[webbrowser]], een [[e-mail]]- en nieuwsclient, een [[HyperText Markup Language|HTML]]-editor (gebaseerd op [[Mozilla Composer]]) en een [[Internet Relay Chat|IRC]]-client (gebaseerd op [[ChatZilla]]). De suite was beschikbaar in het Duits en het Engels. Het project is stopgezet.


== Zie ook ==
== Zie ook ==

Versie van 9 nov 2011 05:43

Beonex Communicator
Book of Mozilla in Beonex
Ontwikkelaar(s) Ben Bucksch
Recentste versie 0.8.2 
(21 maart 2003)
Besturingssysteem Windows, Mac, Linux, FreeBSD en Unix
Geschreven in C++, XUL, XBL en JavaScript
Categorie Webbrowser, E-mailclient, HTML-editor en Internet Relay Chat
Licentie(s) MPL/NPL
Website (en) Projectpagina
Portaal  Portaalicoon   Informatica

Beonex Communicator was een open source internet suite gebaseerd op Mozilla Suite. Het werd ontwikkeld door Ben Bucksch, een voormalige Duitse Mozilla-medewerker. De suite bevatte een webbrowser, een e-mail- en nieuwsclient, een HTML-editor (gebaseerd op Mozilla Composer) en een IRC-client (gebaseerd op ChatZilla). De suite was beschikbaar in het Duits en het Engels. Het project is stopgezet.

Zie ook

Externe link