Aşk ve Ceza: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Geen bewerkingssamenvatting
Koosg (overleg | bijdragen)
poets
Regel 1: Regel 1:
{{wiu|Geen opmaak, interpunctie etc..}}
{{wiu|Geen opmaak, interpunctie etc..}}
ask ve ceza is een leuke serie waar veel romantiek in komt maar het is wel in het turks en het is slecht voor kinderen onder de 12 jaar
'''Ask ve ceza''' is een romantische televisieserie voor kijkers boven de 12 jaar.

het gaat over een meisje haar vriend heeft haar bedrogen en zij was boos ze is wicky gaan drinken tot dat ze dronken was de man aan de bar heeft haar meegenomen en ze hebben samen iets gehad ze is terug naar huis gelopen ze kent amper de naam van de man.
Een door haar vriend bedrogen meisje is in haar boosheid [[whiskey]] gaan drinken tot ze dronken is. Een man aan de bar heeft haar meegenomen en ze hebben samen iets gehad. Als ze terug naar huis is gelopen, besft ze daata ze amper de naam van de man weet.
een maandje later wist ze dat ze zwanger was ze heeft het kind bij haar gehouden. Op een dag moesten zij en haar baas iets smen met een andere fabriek doen en gingen die da bespreken en weet je wie die baas is dat is de vader van da kind van da meisje sinsdien zijn ze terug samen gegaan maar er is nog een grot verhaal op het eind dit is het echt einde :op het einde heeft zij 2 kinderen en woont zij samen met haar manlief
Ongeveer een maand later blijkt ze zwanger te zijn en besluit het kind bij zich te houden.

Later ontdekt ze dat haar werkgever de vader van haar kind is. Ze gaan samen wonen en beleven nog veel samen. Aan het eind van Het verhaal zijn ze een gelukkig gezin met twee kinderen.


[[Categorie:televisieserie]]

Versie van 19 jun 2012 12:49

Dit artikel komt mogelijk voor verwijdering in aanmerking.
Het overleg hierover wordt gevoerd op deze discussiepagina. Iedereen is welkom daaraan bij te dragen. Zie voor meer informatie: Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst.
Voel je vrij het artikel te bewerken. Haal de pagina echter niet leeg en verwijder deze boodschap niet voordat de discussie gesloten is.

Ask ve ceza is een romantische televisieserie voor kijkers boven de 12 jaar.

Een door haar vriend bedrogen meisje is in haar boosheid whiskey gaan drinken tot ze dronken is. Een man aan de bar heeft haar meegenomen en ze hebben samen iets gehad. Als ze terug naar huis is gelopen, besft ze daata ze amper de naam van de man weet. Ongeveer een maand later blijkt ze zwanger te zijn en besluit het kind bij zich te houden.

Later ontdekt ze dat haar werkgever de vader van haar kind is. Ze gaan samen wonen en beleven nog veel samen. Aan het eind van Het verhaal zijn ze een gelukkig gezin met twee kinderen.