Aşk ve Ceza: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
165 bytes verwijderd ,  10 jaar geleden
poets
Geen bewerkingssamenvatting
(poets)
{{wiu|Geen opmaak, interpunctie etc..}}
ask'''Ask ve ceza''' is een leukeromantische serie waar veel romantiek in komt maar het is wel in het turks en het is slechttelevisieserie voor kinderenkijkers onderboven de 12 jaar.
 
hetEen gaat over een meisjedoor haar vriend heeft haar bedrogen enmeisje zijis wasin booshaar zeboosheid is wicky[[whiskey]] gaan drinken tot dat ze dronken wasis. Een de man aan de bar heeft haar meegenomen en ze hebben samen iets gehad. Als ze is terug naar huis is gelopen, besft ze kentdaata ze amper de naam van de man weet.
een maandje later wist ze dat ze zwanger was ze heeft het kind bij haar gehouden. Op een dag moesten zij en haar baas iets smen met een andere fabriek doen en gingen die da bespreken en weet je wie die baas is dat is de vader van da kind van da meisje sinsdien zijn ze terug samen gegaan maar er is nog een grot verhaal op het eind dit is het echt einde :op het einde heeft zij 2 kinderen en woont zij samen met haar manlief
Ongeveer een maand later blijkt ze zwanger te zijn en besluit het kind bij zich te houden.
 
Later ontdekt ze dat haar werkgever de vader van haar kind is. Ze gaan samen wonen en beleven nog veel samen. Aan het eind van Het verhaal zijn ze een gelukkig gezin met twee kinderen.
 
 
[[Categorie:televisieserie]]
20.342

bewerkingen

Navigatiemenu