Overleg gebruiker:Christo Jones: verschil tussen versies

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 10 jaar geleden door Ingelogde vandaal in het onderwerp J.J. Cale
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Ingelogde vandaal (overleg | bijdragen)
Nieuw kopje aangemaakt: →‎J.J. Cale
Ingelogde vandaal (overleg | bijdragen)
→‎J.J. Cale: Hoe duidelijk moet het zijn?
Regel 23: Regel 23:


Zijn agent maakt zijn overlijden bekend: http://www.rosebudus.com/cale/ --[[Gebruiker:Ingelogde vandaal|Ingelogde vandaal]] ([[Overleg gebruiker:Ingelogde vandaal|overleg]]) 27 jul 2013 15:08 (CEST)
Zijn agent maakt zijn overlijden bekend: http://www.rosebudus.com/cale/ --[[Gebruiker:Ingelogde vandaal|Ingelogde vandaal]] ([[Overleg gebruiker:Ingelogde vandaal|overleg]]) 27 jul 2013 15:08 (CEST)
:En nu ook zijn eigen, officiële website: http://www.jjcale.com/
:Ophouden svp met het beter te weten en telkens te reverten, of moet er eerst een gedrukte krant op je deurmat ploffen eer je het nieuws gelooft? --[[Gebruiker:Ingelogde vandaal|Ingelogde vandaal]] ([[Overleg gebruiker:Ingelogde vandaal|overleg]]) 27 jul 2013 15:22 (CEST)

Versie van 27 jul 2013 15:22

Welkom op mijn overlegpagina!
  • Opmerkingen over mijn werkzaamheden kunt u onderaan deze pagina toevoegen of aansluiten bij een onderwerp dat al besproken werd.
  • Gelieve uw berichten te ondertekenen met vier tildes: ~~~~.
  • Gelieve overleg gecentraliseerd te houden, d.w.z. als u hier een vraag stelt, antwoord ik hier, als u ergens anders een vraag stelt, antwoord ik daar.

Archief: 07-08-2006 t.e.m.20-07-2007

Hi, Christo! Would you please help to create the article 'bout Dushan Petrossi in ENGLISH Wikipedia Dzimozz (overleg)

Verwijderingsnominatie Quick-return-humofix-methode

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Quick-return-humofix-methode dat is genomineerd door Tekstman. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20111227 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 28 dec 2011 01:02 (CET)Reageren

Beoordelingsnominatie EHSAL Management School

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om EHSAL Management School dat is genomineerd door Borvo. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130201 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 2 feb 2013 01:04 (CET)Reageren

J.J. Cale

Zijn agent maakt zijn overlijden bekend: http://www.rosebudus.com/cale/ --Ingelogde vandaal (overleg) 27 jul 2013 15:08 (CEST)Reageren

En nu ook zijn eigen, officiële website: http://www.jjcale.com/
Ophouden svp met het beter te weten en telkens te reverten, of moet er eerst een gedrukte krant op je deurmat ploffen eer je het nieuws gelooft? --Ingelogde vandaal (overleg) 27 jul 2013 15:22 (CEST)Reageren