Overleg gebruiker:83.83.116.133: verschil tussen versies

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 9 jaar geleden door 83.83.116.133 in het onderwerp Blokkering
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Nieuw kopje aangemaakt: →‎Blokkering
Regel 28: Regel 28:


Vanwege {{intern|1=title=Overleg_gebruiker:Robb&diff=prev&oldid=41652065|2=deze}} en {{intern|1=title=Overleg_gebruiker:Mathonius&diff=prev&oldid=41652068|2=deze}} bewerking, die niets maar dan ook niets met het zakelijk onderbouwen van je standpunt te maken hebben, maar waarin je je criticasters op hoogst ongepaste wijze uitscheldt, heb ik je bewerkingsrechten voor de duur van een week opgeschort. Je kunt vanaf dit IP alleen deze pagina nog bewerken, en wel uitsluitend om het te hebben over de nu door mij opgelegde blokkering. {{Gebruiker:Wikiklaas/Autograph}} 7 jul 2014 02:35 (CEST)
Vanwege {{intern|1=title=Overleg_gebruiker:Robb&diff=prev&oldid=41652065|2=deze}} en {{intern|1=title=Overleg_gebruiker:Mathonius&diff=prev&oldid=41652068|2=deze}} bewerking, die niets maar dan ook niets met het zakelijk onderbouwen van je standpunt te maken hebben, maar waarin je je criticasters op hoogst ongepaste wijze uitscheldt, heb ik je bewerkingsrechten voor de duur van een week opgeschort. Je kunt vanaf dit IP alleen deze pagina nog bewerken, en wel uitsluitend om het te hebben over de nu door mij opgelegde blokkering. {{Gebruiker:Wikiklaas/Autograph}} 7 jul 2014 02:35 (CEST)



Ik heb mijn best gedeaan om '''UNIFORMITEIT & EENDUIDIGHEID''' te bereiken tussen ALLE 35 sultan's.
Ongemotiveerd worden al die aanpassingen teruggedraaid. Zonder dat men verder kijkt danh hun neus lang is.
Als ik als eerste tegenkom en er staat "'''de 34ste ''' sultan"; en bij sommigen staat geen volgnbr dan wijzig ik dat cf. de eerst gevonden. Als ik vervolgens zie staan "'''de tweede''' sultan" dan wijzig ik dat cf. de erst in "'''de 2de''' sultan".
Misschien dat het artikel meer keren '''2de''' staat maar daar heb ik niet naar gekeken ik heb gekeken naar all 35 sultan's enh dat geuniformeerd. Dus niet IK maar die beide anderen moeten worden geblokkeerd wegens '''niet verder kijken dan hen neus lang is'''. zij maken de WiKiPedia catalog kapot. ik verbeter hem juist.
Kunt U mij aangeven wat ik fout heb gedaan? en waarom men dat terugdraaid??
Dan blijf ik bij mijn uitspraak van '''KL.....AK'''. [[Speciaal:Bijdragen/83.83.116.133|83.83.116.133]] 7 jul 2014 15:18 (CEST)

Versie van 7 jul 2014 15:18

Waarschuwing Waarschuwing - Dit IP-adres is gebruikt voor vandalisme op Wikipedia.
Beste gebruiker, u raadpleegt Wikipedia anoniem, dus uw IP-adres is het enige wat we van u weten. Via dit adres zijn ongewenste bewerkingen gedaan. Doordat IP-adressen of ranges soms opnieuw worden uitgedeeld, kan het zijn dat deze wijzigingen eerder door een ander gedaan zijn. Ook kan het dat u ongelukkigerwijs het adres met een vandaal deelt. In dat geval heten wij u van harte welkom als gebruiker van Wikipedia, voel je vrij en ga je gang!
Maar als u bewust fouten of beledigende opmerkingen in Wikipedia-artikelen plaatste, of bestaande informatie zonder goede reden verwijderde, dan geldt deze waarschuwing: Bij herhaald misbruik wordt dit adres geblokkeerd en kunt u niet meer bewerken. Als er sprake was van ernstig vandalisme kan nu direct al een blokkade zijn gegeven.
Oefenen kan in de zandbak. Oefenen in artikelen kan als vandalisme worden beschouwd. Wikipedia heeft een open filosofie. Iedereen kan informatie toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u uit hiervan gebruik te maken. Vandalisme wordt echter verwijderd.
  1. 7 jul 2014 01:33 Persoonlijke aanvallen op de overlegpagina van gebruiker Robb. Zie hier

Overleg

Eerst in een aantal artikelen over sultans de getallen van woorden in cijfers veranderen en dan claimen dat dat gewoonte is... Dat is niet fraai. Als je jouw persoonlijke voorkeur wilt doorvoeren, zorg dan eerst voor voldoende draagvlak door je wijzigingen op een overlegpagina voor te stellen. Mocht je doorgaan met het op deze manier doordrukken van je eigen voorkeur, dan loop je het risico dat je bezig bent met het voeren van een bewerkingsoorlog en dan zou je een bewerkingsblokkade kunnen krijgen. Het is dus raadzaam om eerst te overleggen. Mathonius 6 jul 2014 16:14 (CEST)Reageren

Wat een onzin in je beweringen. Bij alle 35 sultans stond OF geen volgenr OF het volgnr in cijfers. Wat ik gedaan is eenduidigheid & uniformering in die volgnummering. Je dient je te houden aan de waarheid en geen onzin kiletsen!! 83.83.116.133 7 jul 2014 01:23 (CEST)Reageren

Tweede/2de

Beste gebruiker 83.83.116.133,

Je veranderde in Orhan I in de zin Orhan Gazi (...) was de tweede zelfstandige heerser (...) over de Ottomanen het woord tweede in 2de. Op zich is allebei juist, maar tweede heeft de voorkeur. In lopende tekst (zoals in dit geval) wordt een (klein) getal liefst uitgeschreven (een, twee, drie - en niet 1, 2, 3, maar 123 en geen honderddrieëntwintig)). Een uitzondering is er als "gerekend" wordt: 1+2=3. Dat elders wel eens 2de staat is geen reden om het hier ook maar te doen.

Vriendelijke groet - Robb (overleg) 6 jul 2014 16:19 (CEST)Reageren

Zie ook Help:Getalnotatie -- Robb (overleg) 6 jul 2014 19:02 (CEST)~Reageren

In de 35ste en 34ste (als ik het juist heb) stond een volgnummer in cijfers. Bij een antal stond helemaal geen volgnummer. Wat ik gedaan is eenduidigheid en uniformiteit in die nummering. Het heeft geen zin om de 34=ste zo te noemen en de TWEEDE weer anders. Ik heb alleen eenduidigheid en uniformiteit gemaakt. Als die 34ste in letters had gestaan had ik letters gebruikt maar daar stonden cijfers. U dient zich wel te huden aan de werrkelijkheid en waarheid en geenh onzin te verkondigen. 83.83.116.133 7 jul 2014 01:27 (CEST)Reageren

Blokkering

Vanwege deze en deze bewerking, die niets maar dan ook niets met het zakelijk onderbouwen van je standpunt te maken hebben, maar waarin je je criticasters op hoogst ongepaste wijze uitscheldt, heb ik je bewerkingsrechten voor de duur van een week opgeschort. Je kunt vanaf dit IP alleen deze pagina nog bewerken, en wel uitsluitend om het te hebben over de nu door mij opgelegde blokkering.  Wikiklaas  overleg  7 jul 2014 02:35 (CEST)Reageren


Ik heb mijn best gedeaan om UNIFORMITEIT & EENDUIDIGHEID te bereiken tussen ALLE 35 sultan's. Ongemotiveerd worden al die aanpassingen teruggedraaid. Zonder dat men verder kijkt danh hun neus lang is. Als ik als eerste tegenkom en er staat "de 34ste sultan"; en bij sommigen staat geen volgnbr dan wijzig ik dat cf. de eerst gevonden. Als ik vervolgens zie staan "de tweede sultan" dan wijzig ik dat cf. de erst in "de 2de sultan". Misschien dat het artikel meer keren 2de staat maar daar heb ik niet naar gekeken ik heb gekeken naar all 35 sultan's enh dat geuniformeerd. Dus niet IK maar die beide anderen moeten worden geblokkeerd wegens niet verder kijken dan hen neus lang is. zij maken de WiKiPedia catalog kapot. ik verbeter hem juist. Kunt U mij aangeven wat ik fout heb gedaan? en waarom men dat terugdraaid?? Dan blijf ik bij mijn uitspraak van KL.....AK. 83.83.116.133 7 jul 2014 15:18 (CEST)Reageren