Nieuws en Co: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Afbeelding, cats en naam erbij
Presentatie naar voren gehaald
Regel 17: Regel 17:
'''Nieuws en Co''' is een [[Nederland]]s [[radioprogramma]] van [[Nederlandse Omroep Stichting|NOS]]/[[NTR]].
'''Nieuws en Co''' is een [[Nederland]]s [[radioprogramma]] van [[Nederlandse Omroep Stichting|NOS]]/[[NTR]].


Het programma wordt sinds 4 januari 2016 op werkdagen uitgezonden op [[NPO Radio 1]] tussen 16:00 en 18:30. Het is een nieuws- en actualiteitenprogramma met aandacht voor wetenschap en cultuur. Discussies komen uit de ''Nieuws en Co-bus'' die naar een plek in Nederland rijdt, waar een nieuwsonderwerp zich afspeelt. De discussies worden geleid door [[Mustafa Marghadi]] of [[Petra Possel]]. Een ander vast onderdeel is ''Tech en Gadget'' met [[Nando Kasteleijn]] of [[Gerda Bosman]]. De presentatie van Nieuws en Co is in handen van [[Lara Rense]] met [[Joost Karhof]] als vaste vervanger.
Het programma wordt sinds 4 januari 2016 op werkdagen uitgezonden op [[NPO Radio 1]] tussen 16:00 en 18:30. Het is een nieuws- en actualiteitenprogramma met aandacht voor wetenschap en cultuur. De presentatie van Nieuws en Co is in handen van [[Lara Rense]] met [[Joost Karhof]] als vaste vervanger. Discussies komen uit de ''Nieuws en Co-bus'' die naar een plek in Nederland rijdt, waar een nieuwsonderwerp zich afspeelt. De discussies worden geleid door [[Mustafa Marghadi]] of [[Petra Possel]]. Een ander vast onderdeel is ''Tech en Gadget'' met [[Nando Kasteleijn]] of [[Gerda Bosman]].


==Externe link ==
==Externe link ==

Versie van 24 aug 2016 19:27

Nieuws en Co
De Nieuws en Co-bus bij de start van de Giro d'Italia 2016 in Apeldoorn
Uitzendingen
Tijdstip 16:00 - 18:30
Omroep NOS/NTR
Zender NPO Radio 1
Periode 2016- heden
Portaal  Portaalicoon   Media

Nieuws en Co is een Nederlands radioprogramma van NOS/NTR.

Het programma wordt sinds 4 januari 2016 op werkdagen uitgezonden op NPO Radio 1 tussen 16:00 en 18:30. Het is een nieuws- en actualiteitenprogramma met aandacht voor wetenschap en cultuur. De presentatie van Nieuws en Co is in handen van Lara Rense met Joost Karhof als vaste vervanger. Discussies komen uit de Nieuws en Co-bus die naar een plek in Nederland rijdt, waar een nieuwsonderwerp zich afspeelt. De discussies worden geleid door Mustafa Marghadi of Petra Possel. Een ander vast onderdeel is Tech en Gadget met Nando Kasteleijn of Gerda Bosman.

Externe link