Vroeg op Frank: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Correcties
Labels: Bewerking via mobiel Bewerking via mobiele website
Labels: Bewerking via mobiel Bewerking via mobiele website
Regel 15: Regel 15:


===Vaste onderdelen===
===Vaste onderdelen===
Het programma kende enkele vaste onderdelen:
Het programma kent enkele vaste onderdelen:
; De vroegste luisteraar: De eerste luisteraar die 's ochtends met de studio belt werd door Van 't Hof in het zonnetje gezet.
; De vroegste luisteraar: De eerste luisteraar die 's ochtends met de studio belt wordt door Van 't Hof in het zonnetje gezet.
; Jan de weerman: In dit onderdeel belde Van 't Hof met weerman Jan die de luisteraar informeerde over het actuele weer.
; Jan de weerman: In dit onderdeel belt Van 't Hof met weerman Jan die de luisteraar informeert over het actuele weer.
; De TruckerTrack: Van 't Hof draaide aan een rad waarna het rad terechtkwam op een bepaalde [[snelweg]]. Vrachtwagenchauffeurs die op dat moment op de betreffende snelweg reden konden inbellen om zo een plaat aan te vragen.
; De TruckerTrack: Van 't Hof draait aan een rad waarna het rad terecht komt op een bepaalde [[snelweg]]. Vrachtwagenchauffeurs die op dat moment op de betreffende snelweg rijden, kunnen inbellen om zo een plaat aan te vragen.
; De slimste luisteraar: Iedere woensdagochtend speelde Van 't Hof samen met [[Harm den Besten]], die op [[NPO 3FM]] het programma [[Slapen is voor Losers!]] presenteert, een quiz waarin een luisteraar van NPO Radio 2 en een luisteraar van NPO 3FM het tegen elkaar opnamen.
; De slimste luisteraar: Iedere woensdagochtend speelde Van 't Hof samen met [[Harm den Besten]], die op [[NPO 3FM]] het programma [[Slapen is voor Losers!]] presenteert, een quiz waarin een luisteraar van NPO Radio 2 en een luisteraar van NPO 3FM het tegen elkaar opnamen. Nog niet bekend of dit onderdeel terugkeert.


{{Navigatie programma's Radio 2}}
{{Navigatie programma's Radio 2}}

Versie van 2 nov 2018 11:41

Vroeg op Frank
Diskjockey Frank van 't Hof
Type programma informatief
Uitzendingen
Tijdstip zaterdag en zondag
06:00 - 09:00
Omroep BNNVARA
Zender NPO Radio 2
Periode 3 november 2018 - heden
Portaal  Portaalicoon   Media

Vroeg op Frank is een radioprogramma op de Nederlandse radiozender NPO Radio 2. Het programma werd voorheen vanaf 2 januari 2015 t/m 5 oktober 2018 van maandag tot en met vrijdag tussen 04:00 en 06:00 uur uitgezonden door de publieke omroep BNNVARA. Vanaf zaterdag 3 november 2018 is het de nieuwe ochtendshow in het weekeinde op NPO Radio 2. Het programma wordt gepresenteerd door Frank van 't Hof. Vaste invaller is Thijs Maalderink.

Vaste onderdelen

Het programma kent enkele vaste onderdelen:

De vroegste luisteraar
De eerste luisteraar die 's ochtends met de studio belt wordt door Van 't Hof in het zonnetje gezet.
Jan de weerman
In dit onderdeel belt Van 't Hof met weerman Jan die de luisteraar informeert over het actuele weer.
De TruckerTrack
Van 't Hof draait aan een rad waarna het rad terecht komt op een bepaalde snelweg. Vrachtwagenchauffeurs die op dat moment op de betreffende snelweg rijden, kunnen inbellen om zo een plaat aan te vragen.
De slimste luisteraar
Iedere woensdagochtend speelde Van 't Hof samen met Harm den Besten, die op NPO 3FM het programma Slapen is voor Losers! presenteert, een quiz waarin een luisteraar van NPO Radio 2 en een luisteraar van NPO 3FM het tegen elkaar opnamen. Nog niet bekend of dit onderdeel terugkeert.