T-Minus-6

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
T-Minus-6
Aflevering van ER
Aflevering Seizoen 15
Aflevering 17
Gastrollen Judy Greer
Chris Tallman
Hedy Burress
Ariel Winter
Tony Hale
Terrah Bennett Smith
Aaron Brown
Kwame Boateng
Jenni Blong
Coburn Goss
Michael Patrick McGill
Schrijver(s) David Zabel
Lisa Zwerling
Regisseur Rod Holcomb
Eerste uitzending 26 februari 2009
Afleveringchronologie
← Vorige
Volgende →
Portaal  Portaalicoon   Televisie

T-Minus-6 is de zeventiende aflevering van het vijftiende seizoen van de televisieserie ER, die voor het eerst werd uitgezonden op 26 februari 2009.

Verhaal[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.

Dr. Banfield en haar man denken erover om een kind te adopteren nu ivf niet gelukt is. Ondertussen ontdekt dr. Banfield dat dr. Carter nierdialyse ondergaat, en hoort dan van hem dat hij nog maar een nier heeft en deze is in Afrika geïnfecteerd geraakt en wacht op een donornier.

Dr. Carter komt er snel achter dat hij lang is weggeweest door de veranderingen in procedures en technologie op de SEH.

Dr. Brenner hoort van Lucy, de dochter van de vrouw die wacht op een nieuw hart, dat haar pleegvader er rare gewoontes op na houdt. Als hij hoort dat de pleegvader naakt door zijn huis rondloopt, dan gaat hij bij de vader verhaal halen. Door zijn verleden van seksueel misbruik bij dr. Brenner raakt dit zeer diep bij hem.

Dr. Morris behandelt een echtpaar die hun leven leiden door het exact opvolgen van regels. Hij probeert hen ervan te overtuigen om wat losser te worden. Het echtpaar neemt dit advies echter iets te letterlijk, met pijnlijke gevolgen.

Taggart maakt, na jarenlang afwezigheid, weer kennis met haar moeder en schrikt van dier gezondheidstoestand. Op vijftienjarige leeftijd ontvluchtte Taggart haar moeder na een ruzie over haar vriend en ze had haar moeder sindsdien niet meer gezien of gesproken.

Dr. Rasgotra neemt een besluit over haar toekomst, zij besluit om het ziekenhuis te verlaten en de baan in North Carolina aan te nemen.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]

Hoofdrollen[bewerken | brontekst bewerken]

Gastrollen (selectie)[bewerken | brontekst bewerken]

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]