Team Payroll Group

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Team Payroll Group
Rechtspersoon Stichting Sportpromotie West Nederland
Hoofdsponsor Payroll Group
Status opgeheven
Opgericht 2010
Oud-schaatsers [[Arjen van der Kieft, Bart Hakkenberg]], Kevin Regelink, Mats Stoltenborg, Roger Schneider, Joost Vink, Fabian van Altena, Bram Bruschke, Marcel van Ham, Lars Hoogenboom, Gerard Nijgh, Luis Veen, Jasper van Tol
Portaal:  Schaatsen

Team Payroll Group was een Nederlandse marathonschaatsploeg onder de vlag van de Stichting Sportpromotie West Nederland (SSWN), die op 24 september 2010 werd opgericht.

Onder de vlag van Stichting Sportpromotie West Nederland zijn diverse schaatsteams actief in de landelijke wedstrijden, waaronder Team Payroll Group. Van 2010 tot 2013 was Payroll Group de naamgever van een Topdivisieploeg. Sinds het seizoen 2013-2014 is Payroll Group naamgever van een klein team in de B-Divisie, waar onder andere Arjen van der Kieft voor uitkwam.

In het seizoen 2012/2013 voegde de Zwitserse schaatser Roger Schneider zich bij het team. Hij reed eerder twee seizoenen marathons op het hoogste niveau en won in november 2006 een Essent Cupwedstrijd in Den Haag. De podiumplek van Joost Vink op 24 november 2012 tijdens de zevende KPN Marathon Cup in Ireen Wüst IJsbaan was bijzonder, omdat Vink terugkwam na de ziekte van Pfeiffer en de streptokokkenbacterie.

in 2015 hield de ploeg op te bestaan.

Seizoen 2013-2014[bewerken]

De volgende schaatsers maakten in dit seizoen deel uit van het team:

Seizoen 2012-2013[bewerken]

De volgende schaatsers maakten in dit seizoen deel uit van het team: