The Cirq

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Dit artikel komt mogelijk voor verwijdering in aanmerking.
Het overleg hierover wordt gevoerd op deze discussiepagina. Iedereen is welkom daaraan bij te dragen. Zie voor meer informatie: Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst.
Voel je vrij het artikel te bewerken. Haal de pagina echter niet leeg en verwijder deze boodschap niet voordat de discussie gesloten is.

Dancing The Cirq te Lochristi België. Populaire dancing niet zoals elk ander. Van 1982 tot 1988. De glorie jaren waren deze van 82 tot en met 86. De muziek welke daar gedraaid werd was een repertoire uit zowel Disco, New Wave, Pop en de gekende top 30 dans hits. Er werd daar nog om het uur ook nog drie slows gedraaid waarop vele koppels zijn ontstaan. De Dj van dienst was Wilfried Lossy, Dj Wiellie. Deze had al een repertoire in vorige discotheken en werd uit een 25 tal kandidaten dj's gekozen. Door de goede band tussen het personeel onderling en deze met de klanten was er daar een heel familiale sfeer en dit resulteerde tot elke zaterdag super ambiance en een unieke beleving. Door de opkomst van de mega discotheek Boccaccio en het verhuizen van de Dj werd deze na een jaar, in 1987 gesloten.