Overleg gebruiker:Mbch331/Archief/mei 2013

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Beoordelingsnominatie Dioni Jurado[brontekst bewerken]

Beste Mbch331, ik vind het altijd erg vervelend om bekende medewerkers teleur te stellen met een nominatie, maar ik moet je toch vertellen dat ik Dioni Jurado ter beoordeling aan de gemeenschap heb voorgelegd. Alle goeds en hartelijke groet, ErikvanB (overleg) 7 mei 2013 02:25 (CEST)Reageren

Het is je goed recht en ik neem het je ook niet kwalijk. Ik was alleen iets minder blij met de moderator die de 2 weken niet wilde afwachten, maar dat is inmiddels ook weer keurig opgelost. Mbch331 (Overleg) 10 mei 2013 10:39 (CEST)Reageren

Woonplaats Jurre Otto[brontekst bewerken]

Hoi Mbch331,

Ik heb je bewerking laten staan, want ik denk dat je gelijk hebt. Feit blijft wel dat Jurre op twitter meldt dat hij in Amsterdam woont ("I live in Amsterdam! And you?") en dat bij de vorige #askjurre (vragenrondje op twitter, hoewel ik denk dat je daar wel eens van gehoord hebt) een fan de volgende vraag stelde: "Hoi @jurreotto, zit je op het [naam van school in Purmerend] in Purmerend?". Jurre's antwoord hierop was: "Niet meer...". Nu lijkt een verhuizing mij de enige noemenswaardige reden om van school te wisselen, voor een gemiddelde HAVO/VWO-leerling dan. Als ik "Purmerend" nogmaals in "Amsterdam" verander, weet ik het hoogstwaarschijnlijk echt zeker. Ik zou graag willen dat je dan even mijn overlegpagina bezoekt.

Hartelijk dank en vriendelijke groet,

GioGyan (overleg) 11 mei 2013 10:36 (CEST)Reageren

Overdreven handtekening[brontekst bewerken]

Hoi Mbch331! Ik heb je de afgelopen veel gezien op Wikipedia en daardoor kwam ik vaak je handtekening tegen. Ik wil niet vervelend doen, maar ik vind hem eigenlijk een beetje overdreven lang. Dat is mijns inziens storend. Als je eens kijkt op bijvoorbeeld de nieuwe pagina waarop we interwikiconflicten oplossen, staat er op een regel:

  • nl:Båtsfjord (plaats) - d:q48813 Uitgevoerd - Dit ben ik (mbch331) (Vragen/Opmerkingen/Klachten e.d.) 5 mei 2013 07:16 (CEST)

Dat is een rij. Als we dat nou eens opsplitsen.. Dit ben ik (mbch331) (Vragen/Opmerkingen/Klachten e.d.) 5 mei 2013 07:16 (CEST): Dat héle stuk is je handtekening en die neemt bijna 2,5 keer zoveel ruimte in beslag dan de daadwerkelijke opdracht (nl:Båtsfjord (plaats) - d:q48813).

Mag ik je vragen om hem een beetje in te korten naar een normaal formaat? Bij voorbaat dank. Groet, Grashoofd 11 mei 2013 14:10 (CEST)

Ik hoop dat het zo beter is. Mbch331 (Overleg) 12 mei 2013 21:07 (CEST)Reageren

Dank en hulp gewenst bij nieuwe lijst van interwikiconflicten[brontekst bewerken]

Hallo Mbch331, In de afgelopen drie weken heb je meegeholpen om samen met andere gebruikers de lijst van interwikiconflicten drastisch terug te dringen. Dank daarvoor, want alleen samen met elkaar zijn we daar toe in staat. Vandaag kreeg ik een nieuwe update van de lijst die ik weer op Wikipedia:Interwikiconflicten oplossen gezet heb, deze keer is er een volledige scan gemaakt en zijn er in totaal nog 13.321 interwikiconflicten gevonden. In de vorige lijst stonden alleen conflicten tussen twee Nederlandstalige artikelen, nu staan alle interwikiconflicten met een interwiki lokaal op de Nederlandstalige Wikipedia op deze lijst. We zouden het erg fijn vinden als je ook aan de oplossing van deze interwikiconflicten zou willen meehelpen. Wel een paar punten:

  • De pagina laadt traag, in plaats van het toevoegen van je naam dat je een bepaald interwikiconflict hebt opgelost kunnen we voortaan beter afgewerkte rijen verwijderen. Dan wordt de lijst vanzelf minder zwaar en sneller geladen. Verplaats desnoods een deel van de lijst naar een kladblok in je gebruikersnaamruimte (bv hier) om dat gedeelte van de lijst dan volledig af te werken.
  • Begin niet allemaal vooraan bij de A is mijn suggestie, kies bijvoorbeeld de eerste letter van je gebruikersnaam om aan te werken.
  • Om in de toekomst nieuwe interwikiconflicten te voorkomen kunnen we het beste andere gebruikers, die nog steeds lokaal interwiki's plaatsen, hen vragen om voortaan Wikidata te gebruiken. Nieuwe interwikiconflicten ontstaan voortaan alleen doordat gebruikers interwiki's nog lokaal plaatsen.
  • En het allerbelangrijkste: haal lokaal de interwiki's weg van de artikelen.

Nogmaals bedankt voor de hulp de voorbije drie weken en ik hoop dat je ook met deze nieuwe lijst wilt meehelpen! Groetjes - Romaine (overleg) 25 mei 2013 16:17 (CEST)Reageren