Overleg gebruiker:Axhind

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hoi Axhind, leuk dat je dit artikel hebt opgepakt. Het stond al heel lang op mijn to-do lijstje, maar omdat ik voor mijn werk al de hele dag tussen de routers en switches zit, kon ik mij nog niet motiveren hier 's avonds ook nog eens mee bezig te gaan :-)
Ik kijk wel even met je mee. Een kleine opmerking; bij CCDA schrijf je dat je de cursus gevolgd moet hebben om het certificaat te kunnen behalen. Dit hoeft niet, je kunt je zonder enige vooropleiding voor dit examen opgeven. Ik heb nog nooit een officiele cisco cursus gevolgd en ben inmiddels CCNP en bijna CCIP. Misschien bedoelde je alleen maar dat dit de door Cisco aanbevolen training is? Groet, Joris1919 28 sep 2007 16:04 (CEST)[reageer]

  • Hey Joris, ik kan begrijpen dat je na een hele dag 'networking' geen zin meer hebt om er 's avonds nog mee bezig te zijn ;-). Voor mij is dit eigenlijk ideaal aangezien ik volgende maand mijn eerste cursus voor CCNP ga doen en dit dus een ideale aanvulling is op hetgene dat ik moet herhalen. Bedankt om het wat in 't oog te houden, ik zou niet graag hebben dat ik onzin begin te schrijven. Je hebt inderdaad gelijk over de cursussen, er stond inderdaad beter dat dit aanbevolen is, bedankt voor de tip ;-). Axhind 30 sep 2007 21:29 (CEST)[reageer]
  • Ondertussen aangepast Axhind 30 sep 2007 21:34 (CEST)[reageer]

Vandalisme[brontekst bewerken]

Axhind, ik zie dat je goed bezig bent! Alvast bedankt. Toch een paar tips... Ik heb gezien dat je wat vandalisme hebt teruggedraaid, maar zou je daar ook een aantekening van kunnen maken op de overlegpagina van het ip-adres? Als die gebruiker herhaaldelijk (bijv 3x op een dag) vandalisme pleegt, kunnen we het adres voordragen voor een blokkade. Als je nog vragen hebt, hoor ik het graag! EdoOverleg 2 okt 2007 17:17 (CEST)[reageer]

Markeren als gecontroleerd[brontekst bewerken]

Dag Axhind,

Erg tof dat je anonieme wijzigingen controleert, maar deze en deze edits heb je als gecontroleerd gemarkeerd, terwijl het wel degelijk vandalisme is (cyberpesten). De pagina staat op mijn volglijst, dus het viel mij wel op, gelukkig :-) Volgende keer s.v.p. iets beter opletten, desalniettemin reuze bedankt dat je meehelpt met vandalismebestrijding en anoniemencontrole.

Groetjes, Brinkie 17 okt 2007 17:27 (CEST)[reageer]

  • Hey Brinkie, eerst en vooral mijn excuses, ik weet zelf niet goed hoe het komt dat ik dit heb laten doorgaan... En dan nog twee keer! Gelukkig dat je het gezien hebt, wie weet hoe lang deze onzin anders nog zou blijven staan ;-). Bedankt voor de tip, ik zal zeker proberen beter op te letten in 't vervolg! (ik ga niet zeggen dat ik geen fouten meer zal maken, I'm only human ;-) ).

Axhind 17 okt 2007 17:32 (CEST)[reageer]

Nobody is perfect, my name is nobody Gezicht met tong uit de mond --Brinkie 17 okt 2007 17:36 (CEST)[reageer]

PvdW: Bedankt voor je stem[brontekst bewerken]

Beste Axhind,
bedankt voor je stem. Het portaal Astronomie is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 28 okt 2007 13:35 (CET)[reageer]

Beste Axhind,

Je hebt op bovenstaande pagina ingevuld voor het idee te zijn om een Wikipedia-scheurkalender te gaan maken. Het is nu tijd geworden om in een werkgroep de organisatie te gaan regelen.

Daarom wil ik je vragen om te overwegen of je direct betrokken wil zijn bij de scheurkalender. Het gaat hierbij om het overleggen en meehelpen aan beslissingen omtrent de productie, inhoud en uiterlijk van de kalender in een werkgroep. Het overleg binnen de werkgroep zal (vooralsnog) grotendeels via Wikipedia gedaan worden.

Als het je wat lijkt om hieraan mee te helpen, kun je hier je naam neerzetten. Heb je nog vragen, stel die dan hier (op je eigen OP) of op de desbetreffende overlegpagina.

Rubietje88 6 nov 2007 16:26 (CET)[reageer]

Gertrude Bell[brontekst bewerken]

Hoi. Ik zie dat je op een aantal artikelen, zoals Gertrude Bell, het beginnetjessjabloon plakt. De meesten lijken echter op de grens, of ruim eroverheen te zijn: WP:BEG. Tevens is gebruikelijk het sjabloon onderaan de pagina te zetten. Groet. — Zanaq (?) 9 nov 2007 13:05 (CET)

Hallo Zanaq, ik zal in ieder geval het sjabloon in 't vervolg onderaan zetten. Of een artikel al dan niet een beginnetje is, vind ik persoonlijk nogal moeilijk om er een onderscheid tussen te maken, onder andere was dit het geval bij Gertrude Bell. In ieder geval bedankt voor de tips, en ik ga het beginnetje-sjabloon voortaan was spaarzamer toepassen ;-). - Axhind 9 nov 2007 13:14 (CET)[reageer]
Alleen Station Jambes-Est en Aagtappel waren ondubbelzinnige beginnetjes. Er waren een paar (niet zoveel) twijfelgevallen, maar een artikel als Benny Ooft is duidelijk geen beginnetje. Meer dan drie zinnen is al gauw een volwaardig artikel. Groet. — Zanaq (?) 9 nov 2007 13:17 (CET)

Hoi Axhind,

Ik zag, dat je bij op het artikel Beskid Śląski enkel {beg} had toegevoegd zonder de categorie ervan aan te geven. Vandaar mijn vriendelijke verzoek: zou je bij het toevoegen van een {beg} sjabloon ook kunnen denken aan de categorie daarvan? Met enkel {beg} komt het artikel namelijk op een grote hoop en moet het alsnog weer gecategoriseerd worden. Ik vermaak me er prima mee, daar niet van :p maar het is makkelijker als alles in 1x goed gebeurt natuurlijk.

Op Gebruiker:Brimz/monobook.js staat een scriptje, waarmee je met één druk op de knop het beginnetjes-sjabloon kunt toevoegen, samen met de categorie en de datum. Dit scriptje kun je heel simpel kopiëren naar je eigen naamruimte (dus Gebruiker:Axhind/monobook.js). Als je dit niet wilt, kun je voor de juiste en bestaande categoriën ook altijd even spieken in Categorie:Beginnetje. Daar staan ze allemaal op een rijtje. Alvast bedankt voor je medewerking!

Tip: gebruik het {xbeg}-sjabloon; daarin kun je zowel de begcat als de datum van plaatsing kwijt. Vriendelijke groeten, brimz 20 nov 2007 15:07 (CET)[reageer]

Hey Brimz,
Bedankt voor de tip, ik zal er zeker aan denken in 't vervolg. Zoals je hierboven wel kan zien ben ik nog in de 'leerfase' van wikipedia, dus hoe meer hulp ik krijg, hoe beter. Ik gebruik al Zeusmodus om aanpassingen te doen, hierin zit ondermeer al de functionaliteit die je beschrijft.
Grtz, Axhind 21 nov 2007 08:01 (CET)[reageer]

PvdW: Bedankt voor je stem[brontekst bewerken]

Beste Axhind,
bedankt voor je stem. Het portaal Luchtvaart is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 25 nov 2007 20:04 (CET)[reageer]

Voorstel uniform sjabloon "Gebruiker uit Vlaanderen"[brontekst bewerken]

Beste gebruiker,

ik zou een voorstel willen maken die het "Gebruikers"-onderdeel van de Wikipedia overzichtelijker en duidelijker zou maken. Ik wil namelijk het gebruik van sjablonen promoten, die uniform gemaakt worden en in categorieën worden ondergebracht. Als eerste voorbeeld heb ik reeds de sjabloon "Gebruiker uit Vlaanderen" aangemaakt, die alle gebruikers uit dat regio in één categorie weergeeft, namelijk "Gebruikers uit Vlaanderen". Deze categorie is overzichtelijk en wordt automatisch aangepast, wat een voordeel is ten opzichte van de reeds bestaande "Wikipedianen naar woonplaats". Mocht u zelf al een eigen Vlaanderen-sjabloon bezitten waaraan u gehecht bent, dan hoeft u niet per se te veranderen, maar die enkel linken aan de categorie Gebruikers uit Vlaanderen", zodat u ook in de lijst opgenomen wordt. Deze categorie zou later eventueel ook per provincie (stad, gemeente,...) kunnen worden onderverdeeld, mocht dit project slagen. Andere reacties, tips en voorstellen blijven natuurlijk welkom. Met vriendelijke groeten,

-- Roman Nesterenco 19 mei 2008 01:42 (CET)[reageer]

Chapter Wikimedia Belgium[brontekst bewerken]

Hello,

We want to create a Belgian wikimedia chapter. This chapter would work in 3 languages : Dutch, French, and English as administrative language. An effort of translation would be made towards the French and the Dutch. If you're interested by the creation of Belgian section, you can join us on http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_Belgium/Members .

Hallo,

Wij willen een Belgisch Wikimedia-chapter oprichten. Dat chapter zou drie werktalen hebben: Nederlands, Frans en - als administratieve taal - Engels. Een inspanning van de vertaling zou worden gemaakt op weg naar Frans en Nederlands. Indien u geïnteresseerd bent in de oprichting van een Belgisch chapter, dan kunt u dat kenbaar maken op http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_Belgium/Members .

Bonjour,

Nous voulons mettre sur pied, une section wikimedia Belgium. Cette section fonctionnerait en 3 langues : le Néerlandais, le Français, et l'Anglais comme langue administrative. Un effort de traduction serait effectué vers le Français et le Néerlandais. Si la création de cette section belge vous intéresse, vous pouvez nous rejoindre sur http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_Belgium/Members .

-- M0tty