Wikipedia:Arbitragecommissie/Stemlokaal/Verkiezing april 2018/Voorstelling

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Arbitragecommissieverkiezing april 2018
Overzicht
Voorstelling
Stemming

Gebruikers die kandidaat willen zijn voor de Arbitragecommissie kunnen dat op deze pagina kenbaar maken tussen 15 april 2018 12:00 (CEST) en 29 april 2018 12:00 (CEST). De volledige gang van zaken tijdens deze verkiezing leest u hier.

Instructies voor kandidaatstelling[bewerken]

Volg onderstaande instructies om u kandidaat te stellen.

 1. Als u zich kandidaat wil stellen, verzeker u er dan eerst van dat u aan de voorwaarden voldoet.
 2. Kopieer de volgende tekst en plaats deze onderaan deze pagina (door de pagina te bewerken). Vervang in deze tekst het woord GEBRUIKERSNAAM door uw gebruikersnaam en voeg uw motivatie toe.
  == {{kd|GEBRUIKERSNAAM}} ==
  '''[[Wikipedia:Arbitragecommissie/Stemlokaal/Verkiezing april 2018/Q&A#GEBRUIKERSNAAM (overleg %7C bijdragen %7C blokkeerlogboek %7C alle logboeken %7C aantal bewerkingen)|Vragen en commentaar]]'''

  ''Plaats hier uw motivatie'' --~~~~
 3. Kopieer de volgende tekst en plaats deze onderaan de pagina voor vraag en antwoord. Vervang ook hier GEBRUIKERSNAAM door uw gebruikersnaam. Het is verstandig deze pagina hierna goed te volgen, zodat u vragen kunt beantwoorden.
  == {{kd|GEBRUIKERSNAAM}} ==
  '''[[Wikipedia:Arbitragecommissie/Stemlokaal/Verkiezing april 2018/Voorstelling#GEBRUIKERSNAAM (overleg %7C bijdragen %7C blokkeerlogboek %7C alle logboeken %7C aantal bewerkingen)|Toelichting]]'''
  ===Commentaar GEBRUIKERSNAAM===
  ...
  ===Vragen aan GEBRUIKERSNAAM===
  #...

Kandidaten[bewerken]

Vinvlugt (overleg | bijdragen | blokkeerlogboek | alle logboeken | aantal bewerkingen)[bewerken]

Vragen en commentaar

De laatste jaren heb ik iets minder tijd voor Wikipedia, dus ik meld me vooral aan omdat ik een AC van vijf personen ongewenst vind. Ik ga ervan uit dat ik, als ik eenmaal weer bezig ben, het best wel weer leuk ga vinden (ik heb het van september 2011 tot september 2014 eerder gedaan), maar een vaste dag in de week vergaderen vind ik op dit moment een lastige klus. Hopelijk valt daar wel mee te werken binnen het team, mocht ik verkozen worden.

Inmiddels heb ik een redelijk vaste schare tegenstanders heb opgebouwd, maar dat vind ik niet zo erg. Ik heb de onhebbelijke gewoonte af en toe wat te zeggen van (in mijn ogen) hufterig gedrag, en dat wordt me door niet iedereen in dank afgenomen. Over het algemeen kan ik met de meesten hier goed door een deur, althans, dat idee heb ik.

Er is één "actiepunt" dat ik in praktijk zou willen brengen als ik verkozen zou worden. Ik zou bij conflictoplossing de bal meer bij de strijdende partijen willen leggen: "wat kun jij doen om tot een werkbare situatie te komen?" Een maatregel levert namelijk ongeveer altijd gedoe op wanneer het komt tot blokkades, en ik zou zo graag willen dat iemand zijn gedrag vanuit een intrinsieke motivatie ("ik wil niet meer in conflict komen") aanpast.

Ik zie uit naar vragen over mijn kandidatuur. Ik ben echter komende maandag een midweekje op vakantie en hopelijk is dat zonder een fatsoenlijke wifi-verbinding Knipogende smiley. Vinvlugt (overleg) 28 apr 2018 15:34 (CEST)