Wikipedia:De kroeg/Archief/20190107

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie


Wikipedia:Artikelen van de dag[bewerken | brontekst bewerken]

Hierbij beloof ik plechtig de rest van het jaar niets meer aan Wikipedia:Artikelen van de dag te doen.Maar volgend jaar is een ander verhaal!

Ik hoop van harte dat er volgend jaar wat meer aandacht komt voor de opknappers en gewenste artikelen. Met name de respons op de opknappers is, heel vriendelijk gesteld, teleurstellend. Hoewel men geregeld aangeeft dat kwaliteitsverbetering wenselijk is...

De lijst met gewenste artikelen werkt maar geeft zuinigjes resultaten. Ook dat kan beter. Ik trek de gewenste artikelen uit heel oude versies (ik ben nu bij 2010 vanaf het begin) van de Hotlist, dus er is eerder om de artikelen gevraagd. Ik ben mij bewust dat er op dit moment een drietal hete appels op de lijst staan (onderwerpen met betrekking tot Scientology, de Goelag en de Troubles) maar ik hoop dat iemand toch de uitdaging aandurft.

De lijst is zeker niet mijn eigendom, hoewel ik er veel werk in steek. Met name de selectie van artikelen kan soms vervelend zijn omdat ik van mening ben dat de lijst per dag niet eenzijdig moet zijn. Maar alle artikelen op Wikipedia:Artikelen van de dag/Opknappen krijgen een beurt. Aanvullen van die lijst staat eenieder vrij.

Happy New Year to all of you and your loved ones.

May the road rise up to meet you.
May the wind be always at your back.
May the sun shine warm upon your face;
the rains fall soft upon your fields
and until we meet again,
may God hold you in the palm of His hand.
The Banner Overleg 31 dec 2018 11:46 (CET)[reageren]