Wikipedia:De kroeg/Archief/20191207

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie


Nieuwe moderatoren met proeftijd aanstellen[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo allemaal,

Afgelopen zomer hebben we hier in de Kroeg gesproken over de mogelijkheid om op een laagdrempeligere manier moderatoren te werven door de stemprocedure te vergemakkelijken, en daarna het bitje na 6 maand proeftijd te bevestigen door een algemene peiling, zoals nu de procedure is.

Ik heb hierover een peiling opgestart en ben benieuwd naar jullie ideeën hierover: ik zie graag jullie stem op Wikipedia:Opinielokaal/Nieuwe moderatoren met proeftijd.

Vriendelijke groet, Ciell 29 nov 2019 19:00 (CET)[reageren]

WMF zoekt vertalers[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo allemaal,

De WMF draait op dit moment een pilot met vertalers en is op zoek naar meer vertalers, specifiek naar mensen die vanuit het Engels naar het Duits, Chinees en Russisch kunnen vertalen. Daarnaast worden ook mensen gezocht die het Arabisch, Frans en Spaans op hoog niveau beheersen. Deze vertalers zullen in de pilot gaan meedraaien en vergoed worden voor hun werk, voor de duur van dit lopende fiscale jaar (volgens mij juni 2020). Het betreft werk vanuit huis.

Let op: het betreft hier niet het schrijven van artikel-inhoud, maar van de organisatorische materialen van de WMF!! (zoals de WMF website, tranparency reports, beleid)

Meer informatie over de vacature en de mogelijkheid om te solliciteren kan via Greenhouse.

Vriendelijke groet, Ciell 30 nov 2019 18:09 (CET)[reageren]