Wikipedia:Humor en onzin/Bugatti Veyron

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Bugatti Veyron
IUCN-status: Bedreigd
De zeldzame Veyron in Berlijn
De zeldzame Veyron in Berlijn
Taxonomische indeling
Onderorde:fransman
Familie:Bugatti
Onderfamilie:nieuwe Bugatti
Geslacht:mannelijk of vrouwlijk
Soort
Humor en onzin/Bugatti Veyron
Portaal  Portaalicoon   Biologie

De Bugatti Veyron is een erg zeldzaam dier. Het dier wordt geboren in Straatsburg, maar leeft overal. Van alle plaatsen waar die woont komt hij nog het meest voor in de Verenigde Arabische Emiraten en China. De Bugatti Veyron is een erg bijzonder dier omdat hij in alle klimaten kan wonen. Hij is het snelste dier op aarde met zijn top van 407 km/u en is ook een lang dier. De Bugatti Veyron is 4,5 meter lang, maar het dier is wel erg laag en zwaar, 2080 kilo. Hij is ook erg bijzonder omdat hij 1001 keer meer kracht heeft als een paard. Het dier is één van de weinige dieren die gehaat zijn onder milieuliefhebbers.

De Bugatti Veyron is moeilijk te herkennen, doordat het dier soms een hoofd heeft en soms niet en omdat de kleuren verschillen. Het is ook het enige dier dat niet uit een ei komt of uit de buik van de moeder. De Bugatti Veyron komt uit een fabriek ver van zijn moeder af.

Drinken[bewerken]

Het dier wordt erg bedreigd omdat het dier maar een soort drinken lust, namelijk benzine. Het drinken raakt door de Arabische Lente en de hevige stijging van het aantal dieren dat benzine drinkt op.

De Bugatti Veyron is het enige dier dat niet eet.