Wikipedia:Wikiproject/Schrijfweek/Wateenramp

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Welkom   Wikipedia bewerken   Afbeeldingen toevoegen   Wikidata bewerken   Dit is er al toegevoegd   Wie doet mee?

Focus op milieurampen en overstromingen[bewerken | brontekst bewerken]

De maand oktober is in Nederland de Maand van de Geschiedenis. Ook Wikipedia doet hieraan mee. Van 1 tot en met 31 oktober organiseert Wikimedia Nederland schrijfweken met een link naar het thema 'Wat een ramp!' Maand van de Geschiedenis heeft voor dit thema gekozen omdat het 350 jaar geleden is dat in Nederland het Rampjaar plaatsvond. Anno 2022 richten we ons tijdens deze schrijfweken op het verbeteren en uitbreiden van de informatie over (milieu-)rampen en watersnoden.

Help jij mee? Dat kan op verschillende manieren:

Win een prijs![bewerken | brontekst bewerken]

Onder de deelnemers aan de schrijfweken verloten we twee cadeaubonnen van 50 euro. Iedere bijdrage telt één keer mee, dus hoe meer je toevoegt, hoe meer kans je maakt! Registreer je bijdrage op de resultatenpagina om mee te doen.

Bijeenkomsten[bewerken | brontekst bewerken]

Lijkt het je leuk om een bijeenkomst bij te wonen en samen te schrijven, overleggen of discussiëren over rampen? De WikiVrijdag van 21 oktober is een Maand van de Geschiedenis activiteit en vindt plaats bij Atria, aan de Vijzelstraat 20 te Amsterdam. Aanmelden kan via deze link.

Nieuw op Wikipedia?[bewerken | brontekst bewerken]

Ben je nieuw op Wikipedia? Volg de onderstaande stappen en voor je het weet heb je je eerste bewerking gedaan! De handleiding Wikipedia bewerken geeft meer achtergrondinformatie. De video's geven ook uitleg.

Vergeet niet om jouw werk toe te voegen aan de resultatenlijst!