Wikipedia:Wikiproject/Schrijfweek/Wateenramp

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Mee bezig Mee bezig
Aan deze pagina of deze sectie wordt de komende uren of dagen nog druk gewerkt.
Klik op geschiedenis voor de laatste ontwikkelingen.

De maand oktober staat op Wikipedia in het teken van de Maand van de Geschiedenis. Van 1 tot en met 31 oktober organiseert Wikimedia Nederland schrijfweken met een link naar het thema 'Wat een ramp!'. Help jij mee om de kennis die Wikipedia heeft over onderwerpen met dit thema te verbeteren, aan te vullen of uit te breiden?

Het doel is om samen te werken aan het updaten verbeteren en uitbreiden van kennis over internationale rampen. Door artikelen te schrijven en/of te verbeteren voor de online encyclopedie in bijvoorbeeld het Nederlands, Engels, Spaans of Papiaments. Of door het toevoegen van beeldmateriaal en data aan Wikimedia Commons, de mediabank van Wikipedia, of Wikidata, de gestructureerde database.

Het thema is breed te interpreteren en alle bewerkingen zijn ontzettend welkom. Onder de deelnemers verloten we een cadeaubon van 50 euro.

Nieuw op Wikipedia?[bewerken | brontekst bewerken]

Ben je nieuw op Wikipedia? Volg de onderstaande stappen en voor je het weet heb je je eerste bewerking gedaan! De handleiding Wikipedia bewerken geeft meer achtergrondinformatie. De video's geven ook uitleg.

Vergeet niet om jouw werk toe te voegen aan de resultatenlijst!