Wikipedia:Wikiproject/Wiki goes Caribbean/17novNA

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Wiki goes Caribbean schrijfmiddag 17 november in het Nationaal Archief (Den Haag)[bewerken | brontekst bewerken]

Met het 'Wiki goes Caribbean'-project proberen we de informatie over Suriname en het Caribisch gebied op Wikipedia en de Wiki Commons beeldbank uit te breiden, te vergroten, te verbeteren en te actualiseren. Samen met het Nationaal Archief (Den Haag) organiseren we op zaterdag 17 november een schrijfmiddag om samen met andere geïnteresseerden, wikipedianen en professionals meer artikelen op de Nederlandse wikipedia te schrijven en om foto's van het Nationaal archief van de Commons-beeldbank bij verschillende artikelen te plaatsen.

Hieronder vind je een overzicht van de onderwerpen waar je direct mee aan de slag kunt tijdens deze schrijf- en fotomiddag. Natuurlijk kan je ook werken aan andere onderwerpen over Suriname en het Caribisch gebied waarin je geïnteresseerd bent. Wil je van tevoren bepaald materiaal uit het informatiecentrum van het Nationaal Archief gebruiken, vermeld dit dan bij je inschrijving op het formulier. (Alle deelnemers aan de 'Wiki goes Caribbean'-schrijfmiddag hebben ook gratis toegang tot de nieuwe tentoonstelling 'Face to Face' in het Nationaal Archief.)

De schrijfmiddag begint om 13:00 uur en eindigt om 17:00 uur.
Locatie: Het Nationaal Archief, Prins Willem-Alexanderhof 20, Den Haag (Gratis toegang)

De onderwerpen waar we in ieder geval aan gaan werken zijn:

Artikelen over Suriname of per Caribisch eiland[bewerken | brontekst bewerken]

Infomateriaal[bewerken | brontekst bewerken]

Op zoek naar wat meer informatie over het bewerken van Wikipedia of het uploaden van afbeeldingen naar de Commons beeldbank? Hieronder vind je alle stappenplannen én de grote Wikipedia-handleiding.