Gebruiker:ElMosquitoRápido

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
WikipediaDit is een gebruikerspagina

Als u deze pagina op een andere website aantreft dan op Wikipedia, bekijkt u een zogenaamde "mirror"-website. Wees u er dan van bewust dat deze pagina verouderd kan zijn en dat de gebruiker die op deze pagina wordt genoemd geen persoonlijke betrokkenheid heeft met enige andere versie van deze pagina dan die op Wikipedia zelf. De oorspronkelijke gebruikerspagina vindt u op Wikipedia.


Van harte welkom!
[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo en van harte welkom op mijn gebruikerspagina! Wat leuk dat je een bezoek brengt aan mijn gebruikerspagina! Ik ben dus ElMosquitoRápido. Deze naam komt van drie Spaanse woorden (El + mosquito + rápido). Dit betekent de snelle mug. Ik ben een mug omdat ik één doel voor ogen heb. Dat is in het geval van Wikipedia natuurlijk niet bloed bemachtigen =). Het doel dat ik voor ogen heb is het verbeteren van Wikipedia, net zoals vele anderen.

Als je een vraag hebt over een kwestie, dan ben ik bereid om die te beantwoorden! Ik zal mijn best doen, tenminste! Ik ben echter geen moderator, dus voor zeer lastige problemen moet je eigenlijk niet bij mij aankloppen. Voel je echter vrij om dingen te vragen over o.a. edits die ik heb gemaakt. Ik zit echt niet verlegen om een antwoord te geven! Een kritische blik werpen op mijn werk is helemaal niet erg! Weerhoud jezelf er niet van om mij iets duidelijk te maken, of om mij op bepaalde feiten te wijzen.

Als je iets kwijt wilt over de dingen die ik doe, dan verwijs ik je naar mijn overleg pagina!

Wie ben ik en wat doe ik hier?
[bewerken | brontekst bewerken]

Mijn naam is dus ElMosquitoRápido, zo heet ik, zoals je waarschijnlijk al vermoedt, niet in het echt. Mijn echte naam zul je hier niet aantreffen. Hoewel, hier niet op mijn gebruikerspagina. Volgens mij is het zeer eenvoudig om uit te zoeken wie ik nu echt ben. =)

Mijn activiteiten op Wikipedia liggen in het verlengde van mijn interesses. Ik ben een vertaler. Stukken vanuit het Engels naar het Nederlands vertalen, dat doe ik het liefst.

Soms zie ik zo'n mooi Engels artikel die nog geen Nederlandse gelijke heeft, dan moet ik wel zo'n artikel vertalen! Ik vind het heel leuk om met Wikipedia bezig te zijn en met de dingen die daarmee te maken hebben.

Talen
[bewerken | brontekst bewerken]

Ik neem aan dat ik niet hoef uit te leggen dat ik Nederlands vloeiend spreek. Engels spreek ik ook goed. Ik ben niet iemand die graag opschept over zijn kwaliteiten, dus eigenlijk vind ik dat ook niet leuk om nu te doen. Toch denk ik dat het zeggen van mijn taalvaardigheid een meerwaarde kan hebben voor niet-Nederlandse sprekers. Duits kan ik ook wel spreken en schrijven. Spaans kan ik eigenlijk vooral lezen, want mijn vocabulaire houdt al snel op. Ik heb drie jaartjes Frans gehad, maar ik ben zo'n beetje alles verleerd. Frans ligt mij niet echt, maar ik denk dat ik een basisniveau wel te pakken heb.

Romaanse talen dus, zo moet je mij omschrijven. Ik ben echter ook geïnteresseerd in andere talen, zoals het Luxemburgs en het Nauruaans. Bij het Nauruaans vind ik het zo jammer dat er zo weinig beschikbaar en bekend over is. Daar moet verandering in komen! Het Luxemburgs beheers ik nu op zich al redelijk. Om die reden staat hij ook in de talentabel.

Ook ik kan de verleiding niet goed weerstaan van het maken van een eigen taal. Ik ben al redelijk ver met mijn taal, ik zit al over de honderden woorden. Het is echter nog niet de moeite waard om het algemeen bekend te maken. Misschien dat ik dat later doe, wie weet!

Doelstellingen
[bewerken | brontekst bewerken]

Ik hoop écht dat er voor de Nederlandse Wikipedia veel meer sjablonen gaan komen. We moeten een voorbeeld nemen aan de Engelse, naar mijn mening. Ik hoop dat we in de toekomst er meer zullen krijgen, zoals die leuke cleanup bijvoorbeeld. Ik ben geen computerwizz, dus ik zal daarom waarschijnlijk geen sjablonen aan gaan maken. Het spijt me, maar ik denk niet dat ik dat goed kan.

Geplande artikelen.

Doelstellingen die ik kan vervullen hebben te maken met het maken van missende artikeltjes. Daar houd ik me dan ook mee bezig!

Aangemaakte pagina's
[bewerken | brontekst bewerken]

Hieronder staan geen redirects (doorverwijspagina's), maar wél aangemaakte pagina's. Dit zegt natuurlijk helemaal niets over de kwaliteit, maar wel wat over de kwantiteit.

  • Totaal: 21

(Nederlands) 14

(Nauruaans) 3

(Luxemburgs) 2

(Catalaans) 1

(Spaans) 1

Taalvaardigheid

nl Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
es-1 Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
fr-1 Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.
lb-1 Dëse Benotzer huet Grondkenntnesser am Lëtzebuergeschen.
r'dam Deze gebruiker z'n moedertaal is 't Rotterdams
IPA Deze gebruiker is voorstander van het Internationaal Fonetisch Alfabet.
Deze gebruiker is geïnteresseerd in Nauru.
Deze gebruiker is geïnteresseerd in Kiribati.