Gebruiker:Joephuh

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ik heb sinds mei 2018 onder de naam Joephuh ruim 2500 bewerkingen gedaan op de algemene Nederlandstalige Wikipedia. Bijna al mijn toevoegingen op Wikipedia hadden te maken met voetbal.

Persoonlijk[bewerken | brontekst bewerken]

Mijn naam is Joep, maar je mag me ook Dipigija noemen. Ik werd geboren en groeide op in Gouda. Ik mis aan mijn rechterhand een pink. Ik was nooit geïnteresseerd in een sport, maar ben sinds 2016 een groot voetballiefhebber geworden. Ik word in het bijzonder enthousiast over Feyenoord. Ik kan van bijna alle voetbalclubs genieten, maar heb een hekel aan AS Roma. Ik ben fan van bijna alle Feyenoord-spelers, met in het bijzonder Luis Sinisterra, Patrik Wålemark, Lutsharel Geertruida en Quilindschy Hartman. Ook van Xavi Simons, Phil Foden, John Stones en Alejandro Garnacho word ik enthousiast. Ik ben links-progressief. Ik vind de klimaatverandering erg zorgelijk en ik vind dat er veel te weinig openlijk homoseksuelen in de mannenvoetbalwereld zijn. Ik luister graag naar muziek van o.a. Son Mieux en Tame Impala en kijk graag naar televisieprogramma's als Oogappels, Wie is de Mol? en Even tot hier. Als hobby draag ik graag bij aan de Nederlandstalige Wikipedia, maar lees ik ook graag de Engelstalige Wikipedia.

Ik woon op de Aarde.
Ik kom uit Gouda.
Ik ben een man.
Mijn sterrenbeeld is Tweeling.
Ik ben rechtshandig.
Ik ben Feyenoord-fan.
C&M Ik heb een C&M-profiel.
Ik doe aan voetbal.
POP Ik luister graag naar popmuziek.
Ik schrik iedere keer als ik "een nieuw bericht" heb.
Ik gebruik Google Chrome.
Ik bewerk graag op Wikipedia.

Bijdragen[bewerken | brontekst bewerken]

Zie Gebruiker:Joephuh/Bijdragen voor een lijst van door mij aangemaakte pagina's en pagina's waaraan ik veel heb bijgedragen.

Ik heb op de Nederlandstalige Wikipedia in totaal ruim 3500 bewerkingen gedaan, waarvan ruim 2500 op de algemene Wikipedia. Ik maakte in totaal op de Nederlandstalige Wikipedia 194 pagina's aan, waarvan 141 op de algemene Wikipedia. Sinds 2019 deed ik ieder jaar een groter aantal bewerkingen. De volgende artikelen waaraan ik een grote bijdrage leverde, wil ik graag uitlichten:

Zie ook[bewerken | brontekst bewerken]