Gebruiker:Meijers

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Welkom op mijn persoonlijke Wikipagina. Ik ben hier pas actief sinds juli 2005 maar inmiddels net als vele helemaal verslaafd aan deze openbare encyclopedie.

Ik ben vooral geïnteresseerd in de inter- en nationale financiële en zakelijke wereld. Mensen met macht, geld, invloed en visie boeien mij enorm. De meeste Wiki’s die ik ben begonnen of heb ge-edit vallen dan ook onder deze categorie.
Mijn informatie is altijd afkomstig uit verschillende bronnen en dan met name mijn privé boeken, tijdschriften, magazines maar uiteraard vooral ook het internet. Zo probeer ik altijd een zo volledig, divers en compleet mogelijke aanvulling te kunnen geven op de Nederlandse Wikipedia. Maar ook ik kan niet altijd is goed achterhalen of mijn gevonden informatie over een bepaald bedrijf of persoon op waarheid is gebaseerd. Als je fouten tegenkomt veranderd ze dan ook gerust. Dat is immers de kracht van Wikipedia.
Verder probeer ik wel mijn aanvullingen altijd zo neutraal en objectief mogelijk te houden en hou ik het voornamelijk bij het opschrijven van feiten. Dit omdat een encyclopedie, naar mijn mening althans, ook zo moet zijn.

Mocht je vragen hebben over een van de onderwerpen die ik heb ge-edit dan kan je me altijd e-mailen of bereiken via mijn overleg pagina. Verwacht van mijn antwoord alleen niet te veel maar ik zal de vraag zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

Wikipedia's[bewerken | brontekst bewerken]

Enkele Wikipediaartikellen die ik ben begonnen of sterk heb uitgebreid.