Gebruiker:MrLeopold/Archief 2016

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

January 23[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo MrLeopold, wat is je motief voor het maken van redirects voor Engelstalige datumaanduidingen? Groet, Apdency (overleg) 23 jan 2016 21:51 (CET)

Gekopieerd vanaf OP Apdency:
Op de Engelse Wikipedia hebben ze dit al lang. Ze hebben het in verschillende talen, als je bijvoorbeeld 4 januari intypt, dan wordt je verwezen naar January 4. Het zou handig zijn dat we dit ook zouden toepassen op de Nederlandstalige Wikipedia voor anderstaligen. MrLeopold (Overleg) 23 jan 2016 21:54 (CET)
Ik weet niet of je die situaties met elkaar kunt vergelijken. We gaan toch ook niet Potato laten doorschakelen naar Aardappel? Ik weet niet of je nu alle 366 datums moet gaan aanmaken, volgens mij is daar eerst overleg voor nodig (het Doorverwijscafé lijkt me daarvoor de aangewezen plaats). Overigens: zou je op vragen willen reageren op de plek waar ze zijn gesteld? Groet, Apdency (overleg) 23 jan 2016 22:00 (CET)

Beoordelingsnominatie van o.a. February 6[bewerken | brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. De genomineerde artikelen zijn: February 6 door Peter b, January 1 door EvilFreD. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20160123 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 24 jan 2016 01:04 (CET)

Microsoft Schedule Plus[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo MrLeopold, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Microsoft Schedule Plus. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Dit is een onaf stukje tekst vol vertaalfouten over iets waaruit zo ook geen relevantie blijkt Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en wegingscriteria of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. MoiraMoira overleg 26 jan 2016 17:23 (CET)

Ok, sorry voor de vertaalfouten MrLeopold (Overleg) 26 jan 2016 17:26 (CET)
Helaas geldt hetzelfde voor Microsoft Sway. Er is nu twee weken de tijd om ze op te knappen. MoiraMoira overleg 26 jan 2016 17:32 (CET)

Sjabloon:Yes[bewerken | brontekst bewerken]

Dat heb ik verwijderd. Als je een volgende keer iets aanmaakt wat niet goed is zet er dan {{nuweg|typ hier de reden}} op dan zien we het als moderatoren. MoiraMoira overleg 26 jan 2016 17:27 (CET)

Bedankt, ik wist niet dat dit bestond. MrLeopold (Overleg) 26 jan 2016 17:32 (CET)

Artikel controleren[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo MrLeopold, ik zag je meerdere bewerkingen op de pagina van OS X 10.11. Je kunt na een aanpassing onderaan klikken op de knop Toon bewerking ter controle. Dit voorkomt een hele lijst in de bewerkingsgeschiedenis. Verdel (overleg) 27 jan 2016 13:11 (CET)

Criteria voor directe verwijdering[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi. Als je ergens nuweg opplakt, gelieve er dan voor te zorgen dat dit voldoet aan de criteria voor directe verwijdering. Met vriendelijke groeten, 4ever(Overleg) 3 feb 2016 14:35 (CET)

Ondertekening[bewerken | brontekst bewerken]

is het misschien mogelijk om dat blokje in je handtekening wat kleiner te maken? Het is nu wel erg schreeuwend en lijkt een grotere regelhoogte nodig te hebben. The Banner Overleg 3 feb 2016 19:48 (CET)

Ubuntu 16.10 codenaam[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi!

Ik heb op de pagina Ubuntu de codenaam 'Yakkity Yak' verwijderd, omdat dit niet de echte naam is maar slechts een suggestie. Bovendien is Yakkity Yak van Nickelodeon en is het dus erg onwaarschijnlijk dat dit de codenaam gaat worden (Zie development code names). Hileak (overleg) 6 feb 2016 11:10 (CET)

Vertalen[bewerken | brontekst bewerken]

Beste MrLeopold, onlangs zag ik een aantal lemma's voorbijkomen die je vertaald hebt van de Engelse wikipedia. Dat is een goede manier om onze wikipedia uit te breiden. Vanwege de licentie is het echter verplicht om aan te geven dat de tekst afkomstig is van (in dit geval) Enwiki. Dit kan met het sjabloon {{Bronvermelding anderstalige Wikipedia}}, zoals ik in een aantal artikels gedaan heb. Let er ook op, dat een computervertaling niet altijd prettig leest, dus het is verstandig om de vertaling na te lopen en waar nodig bij te schaven. Wikiwerner (overleg) 6 feb 2016 16:20 (CET)

Één tip: gebruik geen vertaalsoftware maar vertaal zelf alsjeblieft. Die software bespaart jou misschien wat tijd maar vervolgens is 'de gemeenschap' veel tijd kwijt aan het oplossen van alle vertaalfouten of het op de beoordelingslijst zetten en beoordelen en corrigeren van jouw artikelen zoals deze, deze en deze. Dit schiet niet echt op zo... Groet -B kimmel (overleg) 6 feb 2016 18:37 (CET)

Beoordelingsnominatie van o.a. David White (acteur)[bewerken | brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. De genomineerde artikelen zijn: David White (acteur) door Tekstman, Microsoft Office 95 door ErikvanB, Microsoft Office XP door ErikvanB, Microsoft Office 97 door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20160206 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 7 feb 2016 01:03 (CET)

Slag bij Dyrrhachium[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Leopold,

Het lijkt erop dat de 1e zin niet af is, wie was de tegenstander?
In de 2e helft van het artikel wordt het jaartal 1504 genoemd, klopt dat? Het loopt uit de pas met andere jaartallen.
Op enkele plaatsen staat krom Nederlands, graag nog eens goed nalopen.
Bronnen, referenties enzo ontbreken. met vriendelijke groet, Koos van den beukel (overleg) 17 jun 2016 18:38 (CEST)

  • Ik kan het niet allemaal alleen vertalen, kan dat niet op een soort van lijst worden geplaatst ? Monseigneur Léopold (Contact) 17 jun 2016 18:49 (CET)

Schrijfwedstrijd 2016[bewerken | brontekst bewerken]

Beste MrLeopold,

In het verleden ben jij volgens de wiki-boekhouding jurylid geweest van een schrijfwedstrijd op wikipedia.

Nu is Ciell bezig een nieuwe schrijfwedstrijd te organiseren en daarvoor hebben wij juryleden nodig. Zou jij bereid zijn, hieraan mee te werken? Zie voor meer informatie: Wikipedia:Schrijfwedstrijd

Vriendelijke groeten,

Carol (overleg) 7 jul 2016 16:10 (CEST)

  • Dit hangt ervan af, ik wil best wel beoordelen, maar dan van thuis uit. Aangezien de prijsuitreikingen zich in Nederland afspelen en ik in België woon, is dit te ver voor mij. Is het dan mogelijk om dit van op afstand te doen? Monseigneur Léopold (Contact) 7 jul 2016 19:49 (CEST)
    • Dat is geen probleem hoor! Ik zou wel graag het overleg in een nieuw jasje willen steken, zoals je in de vernieuwde tijdslijn lezen kunt. In plaats van alles via de mail te laten lopen, gaan we een ochtendje/middagje/avondje knopen doorhakken via internet-telefoon, om vertragingen zoals die van afgelopen jaar te voorkomen. Ciell 7 jul 2016 20:46 (CEST)
      • Wat bedoel je juist met internet-telefoon? Is dit dan bellen via het internet door echt te praten of d.m.v. een chat. Ik hou het liever bij een soort chat, omdat ik thuis gelimiteerd ben tot een bepaald aantal GB internet, omdat mijn kinderen ook het internet willen gebruiken en als ik dan bel via het internet gaat er héél véél internet snel weg wat ik hen niet kan aandoen ;). Dus, liefst een soort privéchat. Wat vind je daar van? Monseigneur Léopold (Contact) 8 jul 2016 13:08 (CET)

Nominatie Linda Duits[bewerken | brontekst bewerken]

Beste MrLeopold, ik zag dat je onlangs het artikel over Linda Duits hebt genomineerd ter verwijdering. Ik zou je graag willen verzoeken om voor dit artikel (en voor ieder artikel dat je nomineert ter verwijdering) op de TBP-lijst een heldere reden toe te voegen *waarom* je het artikel graag verwijderd ziet. Je geeft nu aan "Ik twijfel of het iemand is die op een encyclopedie thuishoort". Bedoel je daarmee te zeggen dat je het artikel "niet encyclopediewaardig" vindt? En waarom dan? Als je op deze wijze een artikel nomineert dan kunnen andere wikipedianen beter inschatten op welke wijze ze het artikel kunnen verbeteren/aanpassen om ervoor te zorgen dat het niet verwijderd wordt (mochten zij dat relevant vinden, natuurlijk). Hartelijk dank alvast, Ecritures (overleg) 15 nov 2016 18:48 (CET)