Naar inhoud springen

Gebruiker:SynTouch Wiki/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

SynTouch is een Nederlands bedrijf en helpt middelgrote en grote bedrijven bij het oplossen van integratie-uitdagingen en het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Het is gevestigd in Eindhoven en sinds 2007 geven de data-experts antwoord op integratievraagstukken bij verschillende organisaties in diverse branches. Dit doet men door businessprocessen te verbinden met IT-oplossingen, gebaseerd op gevestigde platformen en methodieken, zoals TIBCO, Java, Azure, Mulesoft, Confluent, SoftwareAG, WSO2 (Open Source), Pega en Analytics.

Belang van goed geïntegreerde data[bewerken | brontekst bewerken]

Pand van SynTouch in Eindhoven (Nederland)

Data integratie is tegenwoordig van groot belang voor bedrijven om de verschillende redenen. De belangrijkste vijf zijn:

  1. Inzicht en besluitvorming: Data stelt bedrijven in staat om waardevolle inzichten te verkrijgen over hun klanten, markttrends, concurrentie en interne processen. Door gegevens te analyseren, kunnen bedrijven beter geïnformeerde beslissingen nemen en strategieën ontwikkelen die zijn gebaseerd op feiten en trends.
  2. Concurrentievoordeel: Het effectief benutten van data kan een concurrentievoordeel opleveren. Bedrijven die in staat zijn om data te verzamelen, analyseren en toepassen om beter te begrijpen wat hun klanten willen en nodig hebben, kunnen hun producten, diensten en marketinginspanningen beter afstemmen op de behoeften van de klant, waardoor ze zich kunnen onderscheiden van hun concurrenten.
  3. Personalisatie en klantenservice: Data stelt bedrijven in staat om gepersonaliseerde ervaringen en klantenservice te bieden. Door klantgegevens te verzamelen en te analyseren, kunnen bedrijven een dieper inzicht krijgen in individuele klantvoorkeuren, waardoor ze op maat gemaakte aanbiedingen, aanbevelingen en ondersteuning kunnen bieden.
  4. Operationele efficiëntie: Data kan bedrijven helpen om hun interne processen en operationele efficiëntie te verbeteren. Door gegevens te analyseren, kunnen inefficiënties en knelpunten worden geïdentificeerd, waardoor bedrijven optimalisaties kunnen doorvoeren en kosten kunnen besparen.
  5. Innovatie en nieuwe kansen: Data kan nieuwe zakelijke kansen en innovatieve ideeën genereren. Door gegevens te analyseren en patronen te ontdekken, kunnen bedrijven nieuwe markttrends, klantbehoeften en zakelijke mogelijkheden identificeren, wat kan leiden tot nieuwe producten, diensten of marktbenaderingen.

Geschiedenis[bewerken | brontekst bewerken]

  • 2007 – Oprichting door Johan Jeuken en Hugo Appels
  • 2008 - Oprichting zusterbedrijf Synned
  • 2010 - Start met Synbier
  • 2011 - Oprichting zusterbedrijf Syngo
  • 2012 - 1e Lustrumreis naar Kroatië
  • 2017 - 2e Lustrumreis naar Marokko
  • 2022 - 3e Lustrumreis naar Malta

Markten[bewerken | brontekst bewerken]