Nathan Moszkowicz

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Nathan Moszkowicz
Nathan Moszkowicz
Persoonlijke informatie
Geboren 1993
Land Nederland
Beroep Ondernemer
Portaal  Portaalicoon   Economie

Nathan Moszkowicz (1993) is een Nederlandse ondernemer in de entertainmentsector. Hij is de oprichter van het Nederlandse artiestenmanagementbureau NAMAM ('Nathan Moszkowicz Artist Management'), het distributieplatform OWNIT en het influencer marketingbureau Makers Avenue. Hij is de zoon van jurist en voormalig strafadvocaat Bram Moszkowicz.[1]

Ondernemer[bewerken | brontekst bewerken]

NAMAM werd opgericht in 2013 en begon met de vertegenwoordiging van acteur en DJ Géza Weisz. Kort daarna breidde het klantenbestand zich uit met acteur Manuel Broekman, rapper Lil' Kleine [2][3][4][5] en actrice Sigrid ten Napel. In september 2022 zijn onder andere acteur en zanger Bilal Wahib, DJ-act Kriss Kross Amsterdam, producer en DJ Yung Felix en televisiepersoonlijkheid Gaby Blaaser aangesloten bij het bureau.

Tijdens de coronapandemie breidde Moszkowicz zijn portfolio uit met twee dochterondernemingen: OWNIT[6] en Makers Avenue[7]. OWNIT helpt muzikaal talent om onafhankelijk van platenmaatschappijen hun muziek uit te brengen en zo hun carrière in eigen beheer te houden. Makers Avenue is een managementbureau voor digitale contentmakers en social media influencers, dat hen ondersteunt bij de ontwikkeling van hun carrière.

Privé[bewerken | brontekst bewerken]

Nathan is de vader van een dochter.